NascarRedSox's
Backloggery
VS

Now Playing

(B)
PS3
Midway Arcade Origins: Marble Madness
Per fi! Completat amb 100320 punts i 8 morts.

Updated about 2 hours ago

★★★★★ O com ser simple, bonic i desafiador al mateix temps. Es tracta d'un joc de 1984, però resulta especialment avançat al seu temps en molts apartats: des d'eixa aparença 3D molt ben aconseguida al notable acompanyament musical, passant per una dificultat que és tot un repte (però no impossible), Marble Madness és un grandíssim joc que ha envellit molt bé.
(-)
PS3
FIFA 17
Modo Mànager amb l'Athletic, 3a temporada: 5t en lliga (3-0-1). Seleccionador de Xile.

Updated about 2 hours ago

Un FIFA sorprenentment bo per a tractar-se d'un llançament recent per a PS3 ja que, llevat d'alguns problemes de IA, el joc resulta addictiu i divertit. Molt més pausat i tàctic que el FIFA 12, espere que no patisca cap bug d'eixos que impideixen seguir amb el modo Manàger a les poques temporades d'haver-lo començat.
(U)
PS
CyberTiger
Cyber Sawgrass, jornada 2. Amateur Tour.

Updated about 7 days ago

L'esport més avorrit del món compta amb un joc sorprenentment entretingut.
(U)
PS2
Scarface: the World is Yours
Reputació SC. 13%.

Updated about 2 weeks ago

Està cridat a ser un dels millors jocs d'entre els que tinc pendents per completar de PS2. Potencial en té: bon doblatge, millor música i un protagonista tan carismàtic com Tony Montana. El pròleg ha sigut intens i divertit. Els gràfics són segurament els més potents en un sandbox de PS2, malgrat un tearing prou freqüent que, espere, no resulte excessivament molest.
(B)
PS2
Swords of Destiny
Completat en modo normal. Vaig pel nivell 8 de la segona partida.

Updated about 2 weeks ago

☆☆★★★ Es tracta d'un hack'n slash amb una càmara i un control problemàtics, personatges sense carisma, música i doblatge millorables, enemics amb rutines estranyes i un disseny de nivells prou repetitiu. Així i tot, no m'he arribat a avorrir tant com jo creia, ja que el toc tàctic d'anar canviant les armes m'ha agradat i alguns combats estan bé (alguns adversaris aguanten massa colps, això sí). La rejugabilitat és sorprenentment decent!
(U)
GB
Donkey Kong Land Ownership: Other
El primer DK que jugue! Nivell 3-3. Sobre un 40% del total.

Updated about 2 weeks ago

La primera impressió que he tingut en provar este Donkey Kong Land ha sigut molt decepcionant: gràfics lletjots, control pèssim i una detecció de col·lisions tan deficient que dificulta els "combats" contra els enemics. Encara que és cert que l'última partida que he jugat m'ha agradat un poc més, em costa molt trobar en DKL algun aspecte notablement positiu.
(U)
PS1C
Future Cop LAPD
Vaig per La Brea Tar Pits.

Updated about 3 weeks ago

Per fi tinc la possibilitat de tornar a jugar a un dels jocs de la meua infància per a entendre'l i aprofundir-hi més. M'està pareixent un bon shooter, notable en molts apartats, excepte en un defecte del control (els passos laterals, que no sempre funcionen). Millor del que jo recordava, em sorprenen sobretot la música, el bon acabat gràfic i alguns tocs d'humor.
(U)
PS
Tomb Raider II
Opera House completada. Vaig per Offshore Rig.

Updated about 3 weeks ago

Molta més acció, més tirs, més ritme i major dificultat que el primer Tomb Raider, i això que només he jugat els quatre primers nivells. Les animacions se succeïxen de manera més suau i més fluïda, així que també ix guanyant en ritme. Recorde molts moments d'este joc, però així i tot espere que em sorprenga.

NascarRedSox's Status

(U) Unfinished ?No significant accomplishments.     (B) Beaten ?The main objective has been accomplished. Usually marked by the defeat of a final boss and/or viewing of credits.     (C) Completed ?For games which are 100% done. All extras and modes have been unlocked and finished. All significant items have been collected.
326 (U)
  115 Unplayed  
35.3% of Unfinished
17.6% of Total
49.9%
308 (B)
47.2%
19 (C)
2.9%
Wishlist  16 ?         Top-Rated  37 ?????         Master Runs  1 (M)
PlayStation 3 90 (U) 87 (B) 2 (C) 197 Total
PlayStation 2 193 (U) 201 (B) 14 (C) 429 Total
PlayStation 30 (U) 16 (B) 2 (C) 53 Total
PSOne Classics 13 (U) 3 (B) 0 (C) 17 Total
PlayStation minis BEAT 1 (B) 1 (C) 2 Total
Steam 0 (U) 0 (B) 0 (C) 5 Total
All Games 703 Total
?Use this field to quickly search your backlog. If you enter in a single letter, you'll get a list of all the games you own that start with that letter.
  • Status
  • Details

Dialogue Box   (add comment)

about 1 year ago

Badges
Cursed: 10+ new games in a row
No it was my friends Birthday and I wished them a late Happy Birthday 'v'

As for the PS2 tomb Raider I actually liked that one more. I dunno why. Didn't seem as buggy to me! The Underworld one is pretty bad though. D:

The story for both games is pretty far out there, but I enjoyed the PS2 game a lot more
about 2 years ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Cursed: 10+ new games in a row
Focus: Only playing one game
Hi! Welcome to the Backloggery!
The Backloggery