NascarRedSox's
Backloggery
VS

Now Playing

(-)
PS3
FIFA 17
Mànager de l'Athletic, 3a temp.: Campió de lliga (29-5-4). Eliminat de Champions (semis 4-3 v Bayern) i de Copa (final 3-2 v Atl. Madrid).

Updated about 19 hours ago

Un FIFA sorprenentment bo per a tractar-se d'un llançament recent per a PS3 ja que, llevat d'alguns problemes de IA, el joc resulta addictiu i divertit. Molt més pausat i tàctic que el FIFA 12, espere que no patisca cap bug d'eixos que impideixen seguir amb el modo Mànager a les poques temporades d'haver-lo començat.
(U)
PS3
Sky Force Anniversary
7a fase. 31 medalles obtingudes. Cartes: 3/22.

Updated about 4 days ago

Malgrat que puga paréixer que l'obligada repetició de missions li reste punts, la veritat és que acaba per atorgar-li una profunditat no massa freqüent en esta classe de jocs. Una llàstima no trobar-hi una major varietat d'escenaris i bosses.
(U)
PS3
Deadly Premonition Director's Cut
Pròleg completat.

Updated about 2 weeks ago

(U)
PS2
Scarface: the World is Yours
Reputació SCA. 16%.

Updated about 2 weeks ago

Està cridat a ser un dels millors jocs d'entre els que tinc pendents per completar de PS2. Potencial en té: bon doblatge, millor música i un protagonista tan carismàtic com Tony Montana. El pròleg ha sigut intens i divertit. Els gràfics són segurament els més potents en un sandbox de PS2, malgrat un tearing prou freqüent que, espere, no resulte excessivament molest.
(U)
PS
CyberTiger
Cyber Summerlin, jornada 1. Pro Tour.

Updated about 3 weeks ago

L'esport més avorrit del món compta amb un joc sorprenentment entretingut.
(U)
PS3
Metal Gear Solid V the Phantom Pain
Episodi 6. 6% total. Missions secundàries: 8/157.

Updated about 3 weeks ago

Un inici molt espectacular, així com cinematogràfic (massa, potser), en un MGS que pareix molt més jugable que qualsevol altre que he jugat. Vorem com avança. Gràficament potent, malgrat les canviants textures llunyanes i els errors d'ombres. Quan el joc requereix fer moviments accelerats és on més pateix la fluïdesa técnica. Malgrat tot, l'esperava pitjor gràficament (per ara!).
(B)
PS2
Swords of Destiny
Completat en modo normal. Vaig pel nivell 14 de la segona partida.

Updated about 3 weeks ago

☆☆★★★ Es tracta d'un hack'n slash amb una càmara i un control problemàtics, personatges sense carisma, música i doblatge millorables, enemics amb rutines estranyes i un disseny de nivells prou repetitiu. Així i tot, no m'he arribat a avorrir tant com jo creia, ja que el toc tàctic d'anar canviant les armes m'ha agradat i alguns combats estan bé (alguns adversaris aguanten massa colps, això sí). La rejugabilitat és sorprenentment decent!
(U)
PS1C
Future Cop L.A.P.D.
Vaig per Venice Beach.

Updated about 4 weeks ago

Per fi tinc la possibilitat de tornar a jugar a un dels jocs de la meua infància per a entendre'l i aprofundir-hi més. M'està pareixent un bon shooter, notable en molts apartats, excepte en un defecte del control (els passos laterals, que no sempre funcionen). Millor del que jo recordava, em sorprenen sobretot la música, el bon acabat gràfic i alguns tocs d'humor.
(U)
PS
Tomb Raider II
Opera House completada. Vaig per Offshore Rig.

Updated about 2 months ago

Molta més acció, més tirs, més ritme i major dificultat que el primer Tomb Raider, i això que només he jugat els quatre primers nivells. Les animacions se succeïxen de manera més suau i més fluïda, així que també ix guanyant en ritme. Recorde molts moments d'este joc, però així i tot espere que em sorprenga.

NascarRedSox's Status

(U) Unfinished ?No significant accomplishments.     (B) Beaten ?The main objective has been accomplished. Usually marked by the defeat of a final boss and/or viewing of credits.     (C) Completed ?For games which are 100% done. All extras and modes have been unlocked and finished. All significant items have been collected.
328 (U)
  115 Unplayed  
35.1% of Unfinished
17.5% of Total
50%
309 (B)
47.1%
19 (C)
2.9%
Wishlist  19 ?         Top-Rated  37 ?????         Master Runs  1 (M)
PlayStation 3 92 (U) 87 (B) 2 (C) 199 Total
PlayStation 2 193 (U) 201 (B) 14 (C) 429 Total
PlayStation 30 (U) 17 (B) 2 (C) 54 Total
PSOne Classics 13 (U) 3 (B) 0 (C) 17 Total
PlayStation minis BEAT 1 (B) 1 (C) 2 Total
Steam 0 (U) 0 (B) 0 (C) 6 Total
All Games 707 Total
?Use this field to quickly search your backlog. If you enter in a single letter, you'll get a list of all the games you own that start with that letter.
  • Status
  • Details

Dialogue Box   (add comment)

about 2 years ago

Badges
No it was my friends Birthday and I wished them a late Happy Birthday 'v'

As for the PS2 tomb Raider I actually liked that one more. I dunno why. Didn't seem as buggy to me! The Underworld one is pretty bad though. D:

The story for both games is pretty far out there, but I enjoyed the PS2 game a lot more
about 2 years ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Cursed: 10+ new games in a row
Sleep: Not playing anything
Hi! Welcome to the Backloggery!
The Backloggery