Now Playing

(U)
PS4
Persona 4: Dancing All Night
🕑 00:34 | Story Mode: Chapter 1-3

Updated about 2 days ago

(U)
PS4
Tales of Vesperia: Definitive Edition
🕔 04:07 | Lv. 14 | Aspio | Rita joined the party! Further east now.

Updated about 3 days ago

Sressiv's Status

(U) Unfinished ?No significant accomplishments.     (B) Beaten ?The main objective has been accomplished. Usually marked by the defeat of a final boss and/or viewing of credits.     (C) Completed ?For games which are 100% done. All extras and modes have been unlocked and finished. All significant items have been collected.
169 (U)
  131 Unplayed  
77.5% of Unfinished
30.5% of Total
39.3%
203 (B)
47.2%
58 (C)
13.5%
Wishlist  20 ?         Top-Rated  67 ?????         Master Runs  1 (M)
Plug-and-Play 0 (U) 0 (B) 0 (C) 1 Total
PlayStation 12 (U) 7 (B) 2 (C) 23 Total
PlayStation 2 14 (U) 8 (B) 1 (C) 27 Total
PlayStation 3 49 (U) 38 (B) 9 (C) 113 Total
PlayStation 4 12 (U) 13 (B) 3 (C) 30 Total
PlayStation VR 1 (U) 1 (B) 2 (C) 5 Total
PlayStation Portable 8 (U) 3 (B) 0 (C) 12 Total
PlayStation Vita 1 (U) 8 (B) 4 (C) 13 Total
PlayStation Network 13 (U) 10 (B) 12 (C) 40 Total
PSOne Classics 2 (U) 1 (B) 1 (C) 5 Total
GameCube 6 (U) 3 (B) 0 (C) 12 Total
Nintendo 64 4 (U) 1 (B) 3 (C) 10 Total
Wii 5 (U) 6 (B) 0 (C) 15 Total
WiiWare BEAT 1 (B) 0 (C) 2 Total
Wii U 1 (U) 8 (B) 0 (C) 9 Total
Wii U Downloads 2 (U) 0 (B) 0 (C) 2 Total
Nintendo Switch 3 (U) 3 (B) 0 (C) 7 Total
Switch Downloads BEAT 8 (B) 0 (C) 13 Total
Game Boy BEAT 5 (B) 0 (C) 5 Total
Game Boy Advance 1 (U) 3 (B) 0 (C) 5 Total
Nintendo 3DS 4 (U) 26 (B) 5 (C) 40 Total
3DS Downloads 2 (U) 7 (B) 5 (C) 18 Total
Nintendo DS 3 (U) 15 (B) 6 (C) 27 Total
DSiWare BEAT 1 (B) 3 (C) 7 Total
Virtual Console (3DS) BEAT 6 (B) 0 (C) 8 Total
Virtual Console (Wii) BEAT 2 (B) 0 (C) 3 Total
Xbox 360 9 (U) 2 (B) 0 (C) 11 Total
PC 1 (U) 4 (B) 1 (C) 20 Total
Steam 16 (U) 13 (B) 1 (C) 54 Total
All Games 537 Total
?Use this field to quickly search your backlog. If you enter in a single letter, you'll get a list of all the games you own that start with that letter.
  • Status
  • Details

Dialogue Box   (add comment)

about 1 day ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Ik ben benieuwd naar Fallout 3. Ik heb normaalgesproken echt niets met komplete vrijheid in games. Zonder een bepaald doel vind ik het soms moeilijk om daadwerkelijk de lol erin te zien. Games zoals minecraft bijv. vind ik alleen maar leuk als ik self imposed missions opzet. Ik weet niet, ik geniet gewoon van structuur.

Ja het spel werkt ook niet zo goed voor een speedrun, het heeft toch net iets te veel inconsistencies (voor een casual) om er snel doorheen te gaan.

Zo'n progressiebalk is wel echt een goed idee. Ik zat er even over na te denken en ik weet niet hoe ik dat mooi in de mijne kan verwerken, ik denk dat het iets te druk word. Ik ben echt benieuwd wat je ervan gaat maken.

Dus hoe was Kingdom Hearts III? Ik moet er nog een paar spelen voordat ik mij eraan waag maar ik kan echt niet wachten.

Ik zat even je games door te kijken, ik ben echt heel erg jaloers op je "The Legend of Dragoon". Ik probeerde eind vorig jaar J-RPGs te verzamelen voor de PS1 en die is altijd zo duur en moeilijk te vinden. Als je er nog eens vanaf wilt heb ik wel interesse

En heb je nou elke Taiko game gekocht die er bestaat of lijkt dat alleen maar zo?
about 4 days ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Je gaat niet echt snel met KHIII! Weinig tijd?
about 2 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
No worries at all, man!

That's awesome! I'm glad you had such a nice time! It sounds like an absolutely incredible experience! I really hope to make it there at some point in my life! I really hope you're able to make it there again. I've heard that Tokyo is absolutely incredible Did you have lots of good food?

Oh that's awesome! I'm glad to hear it! That definitely makes things MUCH better when you're with people you know. Oh man, I feel like eating ramen in Japan is something I 100% need to do in my life. I can imagine. It must have been an enormous bowl! Was it amazing?

That's awesome! I can never resist the urge to play a good JRPG for too long! lol. Yes, definitely please do! Man, I'm SO close to finishing Fire Emblem Radiant Dawn I can't even believe it! haha. I'm playing with friends though so we have to wait lol. This is my last Fire Emblem game (at lase the ones released outside Japan) and I'm pumped to have it finished!

Probably not!!
about 3 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Focus: Only playing one game
Samba de Amiibo is anders de beste sambal-game ooit gemaakt. De game verscheen destijds voor de Nintendo Wii en simuleert uitstekend het gevoel van twee dynamische samballen, een in elke hand, met behulp van de Wii Remotetm. Misschien eerst ff spelen voor je oordeelt......
about 4 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Echt leuk om te horen man, op een paar van die plekken ben ik ook geweest en als ik het vergelijk met hoe ik ervan genoten heb weet ik zeker dat je je kostelijk vermaakt hebt.

Virtue's last reward staat in ieder geval op mijn soon to play list. En hij zit in de compilation dus ik hoef er niet eens een nieuwe game voor te kopen

Bedankt voor de recommendations. Helaas heb ik een paar maanden terug FF8 100% gehaald (koste 100:23), dus ik zal die waarschijnlijk dit jaar niet starten. Dat duurt gewoon net iets te lang, en ik speel op het moment liever andere spellen.

En ik weet dat jij Fallout 3 echt tof vind, maar als ik eerlijk ben is er echt geen genre wat ik minder boeiend vind dan de WRPG. Ik heb het spel bij een ps3 die ik voor mijn moeder gekocht gekregen maar anders had ik hem nooit gekocht. Ik ben wel benieuwd of ik deze wel leuk ga vinden en ik vroeg ook om recommendations om nieuwe dingen te proberen. Ik hou je op de hoogte als ik het ga spelen, ben benieuwd.

Ik heb net een platinum trophy voor ICO gehaald en man wat een topgame is dat zeg. Die atmostfeer is echt perfectie.

Is Tales of Xillia 2 net zo goed als de eerste? Eerlijk gezgegd weet ik er echt helemaal niets van. Ik heb heel erg genoten van de eerste dus ik zal wel genieten van het verhaal

XCX is echt wel een must play. Nu ik erover nadenk waarom ik hem nog niet gespeeld heb is de waarschijnlijke reden dat ik eerst XC 100% wou halen. Maar dat was zo'n time commitment dat ik daar nooit echt aan toe kwam. Ik ben er wel vorig jaar mee begonnen en het gaat lekker dus wellicht ga ik dat afmaken en dan de tweede helft van het jaar aan X beginnen.

Echt bedankt voor de recommendations. Ik heb er een paar (geen ruimte meer) in de banner verwerkt. Ik zag het menu voor de nonary games en ik dacht dat het wel mooi zou zijn voor mijn "challenge". Ik vind het ook leuk dat ik daar kan bijhouden welke spellen ik gespeeld heb. Dat is wellicht ook voor anderen leuk als ze eens op mijn profiel kijken. Ik ben van plan dit wel eens vaker te doen omdat het ook leuke gesprekken opent en ik ga spellen spelen die ik anders jaren niet had aangeraakt.

Voordat ik echt besloot voor deze banner te gaan was ik nog even een paar uur aan het kutten met de xenoblade banner, maar net zoals de vorige keer werkte het gewoon net niet. Als ik hem gewoon namaak is het prachtig, maar zodra ik de tekst verander word het gewoon lelijk. Die X is te iconisch.

Ik ben heel jaloers op je taiko drums trouwens
about 4 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
De release van KH3 is bij een aantal winkels vervroegd naar de 26e! Zin in
Keep Gaming!