Now Playing

(-)
PS4
Overwatch: Origins Edition
Still playing casually. New event mission is a little boring.

Updated about 2 days ago    |    Online Info Current Rank: Diamond | Highest Rank: Master

★★★★★ Currently my favourite online multiplayer game.
(U)
Switch
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Obtained the Master Sword! Exploring the cold mountains. | 2/4 Divine Beasts | 39/120 Spirit Orbs | 58/900 Korok Seeds

Updated about 5 days ago

Liking this game much more than I thought I would. Damn those 900 Korok Seeds though. It breaks my completionist's heart.
(M)
PS4
Spyro Reignited Trilogy: Spyro the Dragon
120% Completion | 14000/12000 Gems | 80/80 Dragons | 14/14 Skill Points | Completion time: 06:30 | Any% Speedrun: 1:23:18 IGT Achievements: 37 / 37 (100%)

Updated about 6 days ago

☆★★★★

Leatherhide's Status

(U) Unfinished ?No significant accomplishments.     (B) Beaten ?The main objective has been accomplished. Usually marked by the defeat of a final boss and/or viewing of credits.     (C) Completed ?For games which are 100% done. All extras and modes have been unlocked and finished. All significant items have been collected.
25 (U)
  3 Unplayed  
12% of Unfinished
0.6% of Total
5.2%
270 (B)
56%
187 (C)
38.8%
Wishlist  8 ?         Top-Rated  50 ?????         Master Runs  5 (M)
Android BEAT 2 (B) 0 (C) 3 Total
GameCube BEAT 2 (B) 0 (C) 2 Total
Game Boy Advance BEAT 14 (B) 0 (C) 14 Total
Game Boy/Color BEAT 10 (B) 0 (C) 10 Total
iPhone BEAT 10 (B) 5 (C) 18 Total
Nintendo 3DS 6 (U) 4 (B) 4 (C) 15 Total
Nintendo DS BEAT 9 (B) 0 (C) 9 Total
Nintendo Switch 5 (U) 2 (B) 3 (C) 12 Total
PC BEAT 45 (B) 16 (C) 79 Total
PlayStation BEAT 10 (B) 2 (C) 12 Total
PlayStation 3 BEAT 32 (B) 64 (C) 99 Total
PlayStation 4 10 (U) 27 (B) 72 (C) 113 Total
PlayStation Portable BEAT 1 (B) 0 (C) 1 Total
PlayStation Vita BEAT 4 (B) 8 (C) 13 Total
SNES 4 (U) 3 (B) 0 (C) 7 Total
Wii BEAT 1 (B) 0 (C) 4 Total
Xbox BEAT 21 (B) 2 (C) 23 Total
Xbox 360 BEAT 73 (B) 11 (C) 91 Total
All Games 525 Total
?Use this field to quickly search your backlog. If you enter in a single letter, you'll get a list of all the games you own that start with that letter.
  • Status
  • Details

Dialogue Box   (add comment)

about 1 week ago (edited)

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Woah, Skyrim gecomplete en ook nog eens op de moeilijkste difficulty. Respect! Skyrim Helemaal 100%'en is iets wat ik ooit op een dat ook nog wel zou willen doen. Ik zie in je About Me gedeelte trouwens dat Shivering Isles je favoriete Oblivion DLC is, niet eens Horse Armor...
about 2 weeks ago

Badges
Master of Unlocking: Majority of games are completed
Eensgelijks. Ik heb onlangs ook de Donkey Kong DLC uitgespeeld. Het was erg gaaf, de kleine references naar Donkey Kong Country waren ook erg leuk. Zo aan je descriptie te zien heb jij er ook van genoten. Ik hoop dat Ubisoft binnenkort een deel 2 aankondigt. Ondanks dat het een fantastisch spel was, zie ik heel veel mogelijkheden om het nog beter te maken.

Grappig om te zien dat jij al vrij snel naar Goron City gaat in Zelda. Nadat ik naar de Zora Domain was geweest probeerde ik er ook te komen, maar ik had schijnbaar te weinig heat protection om ook maar in de buurt van de tower te komen. Zelfs met elixers lukte het niet. Heb echter inmiddels wat gevonden in Gerudo Valley waarvan ik denk dat het voldoende moet zijn.

Het is leuk om te lezen dat bijna iedereen een andere route neemt als het om dit spel gaat. Ik vind persoonlijk alleen de wereld net iets te overweldigend, het had voor mij wel wat kleinschaliger mogen zijn. Zeker als je ziet dat er ontzettend veel oppervlakte is gebruikt waar herhalende events plaatsvinden. Iedere keer kom je dezelfde moblins, items en stalls tegen. Heb jij dat gevoel ook of vindt je de grootschaligheid van de wereld juist prettig?
about 3 weeks ago (edited)

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Heel goed einde! Had niet verwacht dat Kessler Cole uit de toekomst was! Het was een mooie plottwist, ben benieuwd hoe het in de 2de game verder loopt! De bossfight zelf was wel wat kort, zou fijn zijn geweest als hij wat meer attack patterns had. Ik ga waarschijnlijk de game over een paar weken opnieuw spelen voor de evil story line en daarna aan de sequel beginnen! ^^
about 3 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Oh, ik gebruik op het moment niet echt een speciale manier om het bij te houden, behalve gewoon de in-game playtime opschrijven. Ik vind dat wel interessant om mijn tijden bij te houden dus ik gebruikte een tijd terug een stopwatch app op m'n telefoon om tijden bij te houden
about 3 weeks ago (edited)

Badges
Master of Unlocking: Majority of games are completed
Hallo Ik kwam onlangs op je pagina terecht en ik merkte op dat de meeste mensen in m’n multitap je al een aardig lange tijd kennen. Ik ben al ruim 10 jaar actief op Backloggery, maar vreemd genoeg heb ik je naam nooit eerder voorbij zien komen.

Je hebt een mooie collectie aan games. Goed om te zien dat je van de Switch geniet

Ik zie dat we wat dingen gemeen hebben in onze page note. Waarschijnlijk heb ik het format een tijdje geleden van jou gestolen. Ik had het van een Backlogger, maar weet niet meer van wie. Hoop dat je het niet erg vindt.
about 4 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Ik had de eerste game in de serie ongeveer 5jaar geleden half uitgespeeld, maar aangezien ik het meeste van de story was vergeten ben ik maar opnieuw begonnen. De (side-)missies zijn soms een beetje recycled maar de gameplay is leuk en het karma-systeem voelt erg origineel aan!

Welkom terug op Backloggery! Ik heb je weer toegevoegd!
Ice wall coming up!