Now Playing

(U)
PS3
The Last of Us
[Normal difficulty|34% complete] Reached the cemetery. Lowered the difficulty to Normal. Seems to have been a wise choice so far. Achievements: 0 / 24 (0%)

Updated about 15 hours ago

[Playtime 06:55]
(U)
3DS
Fire Emblem Fates: Conquest
[Hard/Classic|Chapter 9] Silas died when battling the last enemy of the previous chapter. Meh, wasn't a big fan of cavaliers/paladins anyway.

Updated about 18 hours ago

[Playtime 05:20]

Yasume's Status

(U) Unfinished ?No significant accomplishments.     (B) Beaten ?The main objective has been accomplished. Usually marked by the defeat of a final boss and/or viewing of credits.     (C) Completed ?For games which are 100% done. All extras and modes have been unlocked and finished. All significant items have been collected.
22 (U)
  15 Unplayed  
68.2% of Unfinished
3.6% of Total
5.3%
85 (B)
20.3%
311 (C)
74.4%
Wishlist  13 ?         Top-Rated  66 ?????         Master Runs  0 (M)
Steam 6 (U) 8 (B) 35 (C) 50 Total
PlayStation Vita 5 (U) 23 (B) 16 (C) 44 Total
Nintendo 3DS 4 (U) 7 (B) 31 (C) 43 Total
Wii U 3 (U) 2 (B) 0 (C) 5 Total
PlayStation 3 2 (U) 2 (B) 0 (C) 4 Total
iPad 1 (U) 1 (B) 16 (C) 18 Total
PC Downloads 1 (U) 0 (B) 1 (C) 2 Total
Wii BEAT 28 (B) 86 (C) 116 Total
Nintendo DS BEAT 4 (B) 56 (C) 61 Total
GameCube BEAT 5 (B) 25 (C) 30 Total
Game Boy Advance BEAT 1 (B) 17 (C) 18 Total
Nintendo 64 BEAT 2 (B) 7 (C) 9 Total
PlayStation 2 BEAT 2 (B) 3 (C) 5 Total
Game Boy C O M P L E T E ! 6 Total
Game Boy/Color C O M P L E T E ! 4 Total
PC C O M P L E T E ! 3 Total
Xbox C O M P L E T E ! 2 Total
PlayStation C O M P L E T E ! 2 Total
SNES C O M P L E T E ! 1 Total
N-Gage C O M P L E T E ! 1 Total
All Games 424 Total
?Use this field to quickly search your backlog. If you enter in a single letter, you'll get a list of all the games you own that start with that letter.
  • Status
  • Details

Dialogue Box   (add comment)

about 11 hours ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Poisoned: 3+ new games in a row
Vet dat je The Last of Us aan het spelen bent! Misschien wel mijn favoriete game.
De eerste helft van de game vond ik niet heel bijzonder, maar de tweede helft is echt heel sterk en ook best heftig. Ben nog nooit zo emotionally invested geweest in fictieve personages, haha.

De Left Behind DLC is ook echt een aanrader trouwens als je straks klaar bent met het hoofdverhaal! Die beantwoordt alle vragen over Ellie's verleden en was gewoon heel tof.
about 18 hours ago

Badges
Master of Unlocking: Majority of games are completed
I kept changing my mind if I cared if I or those systems. Honestly the older I get the less I am caring but I love my 3DS.
I think I have a weird OCD where if I am not going to 100% something I quit it entirely. Getting better with it but it's still there.
about 7 days ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Eens, handhelds zijn geweldig. Ik ben sowieso niet vaak thuis meer en een 3DS of Vita kun je in elk geval overal mee naartoe nemen. Geweldige apparaatjes, ik ben erg teleurgesteld dat de toekomst voor gaming handhelds er zo droevig uitziet.

Nice, thanks. Die video ziet er goed uit. Qua Vita kijk ik eigenlijk vooral uit naar Zero Time Dilemma, al weet ik niet of ik die op release ga spelen. Eerst even afwachten of ik de review kan doen, zo niet dan pas ga ik de Vita-versie bestellen (voor 50 euro ). Daarnaast Trails of Cold Steel 2 natuurlijk, maar eerst nog deel 1 spelen. Ook Danganronpa 3, Steins;Gate 0 en Ys VIII zijn toch wel day 1 buy's eigenlijk.

Wow daar had ik nog niet van gehoord. Caligula. Ziet er wel gaaf uit ja, als een typische game die alleen in Japan zou verschijnen normaal gesproken. Ik ga 'm in de gaten houden. Heb geen Persona 1 of 2 gespeeld dus wat dat betreft weet ik niet of dat goed nieuws moet zijn :p
about 2 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ja, jij bent inderdaad ook meer een handheldgamer. Hoewel ik ook 3 van de 4 games op een handheld speel, mis ik toch af en toe wel die grootse consolegames. Iets als The Last of Us, Resident Evil 7 of Until Dawn op een groot scherm is zo nu en dan ook wel leuk en dat komt er de laatste tijd weinig van :p.

Root Letter is sowieso een day 1 buy, ziet er heel gaaf uit inderdaad. Demon Gaze is niet echt iets voor mij denk ik, net als de andere games uit die trailer.
about 2 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
[Link] Dit al gezien?
about 2 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Voor de website komt er één reviewexemplaar (vrijwel altijd een downloadcode tegenwoordig). Meestal is er maar 1 iemand met interesse eigenlijk, omdat er zo veel games binnenkomen voor een klein aantal redactieleden. Als er meer met interesse zijn, krijgt degene 'm die hem het snelst kan uitspelen en reviewen. Voor ZTD verwacht ik wel dat er ook anderen zijn die die graag reviewen en ik ben zelf nogal wat op vakantie in juli, dus ik weet niet of ik 'm ga krijgen >.<
about 2 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Wow ja, 50 euro. Dat is eigenlijk wel een normale prijs natuurlijk, maar zo vaak koop ik geen nieuwe full priced games meer dus ik ben deze prijzen niet meer gewend. Het is nu vaak of een oude game uit m'n backlog pakken of gratis reviewgames spelen. Ik denk dat ik eerst naar de mogelijkheid kijk om ZTD voor de review op m'n 3DS te doen. De Vitaversie zal ongetwijfeld beter worden, maar een prijsverschil van 50 euro is wel fors. Als dat niet lukt bestel ik 'm gewoon op YGZ. Thanks voor de link sowieso!! Jij gaat hem wel op YGZ bestellen?
about 3 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Ik heb momenteel ~100 games op staan voor Steam, waarvan er een stuk op 30 zijn die ik op andere consoles al heb dus die ik misschien voor een later tijdstip bewaar (als ik ze ga reviewen en ik ben te veel vergeten bijvoorbeeld). De rest die op staat zijn games die of onuitspeelbaar zijn of die ik gewoon niet wil aanraken. De meeste games op Steam wil ik wel een kans geven, maar geheid zitten er een aantal tussen die het niet waard zijn, maar gelukkig krijg je dat vrij snel door . Ik ga met gebruik van de Fortune Cookie een beetje die spellen uitproberen en mochten ze me echt niet bevallen doe ik ze ook op , en eventueel verwijder ik ze allemaal later mocht ik me er aan irriteren.

Gelukkig is Steam wel het enige met dat probleem, alle games op andere consoles die op staan heb ik gewoon in de winkel gekocht met positieve gedachten, dus dat zal geen groot probleem moeten weten .
about 3 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Naja, das wel heeel erg lichtjes, dacht zelf eerder aan 2085 . Kweenie hoe het gaat lopen, heb best veel trash games op Steam, maar waarschijnlijk kan ik mezelf niet weerhouden om er weer een aantal bij te komen ondanks dat ik ze allemaal zojuist heb toegevoegd :3
about 4 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ik heb niks tegen indie games. Je kunt een game niet oordelen op het feit dat ze indie zijn of niet, vind ik. Wat sommige bedrijven uit de mouw schudden kan echt niet op tegen de kwaliteit van indie games tegenwoordig. En dan heb ik het vooral over de uitgemolken jaarlijkse games zoals Assassin's Creed en Call of Duty, bijvoorbeeld.

Van de meeste heb ik wel gehoord, ja. Ik heb de originele Binding of Isaac op Steam, en het concept is erg leuk. Ik heb het een keer uitgeprobeerd maar mijn laptop kan het niet aan. Misschien een goed idee om deze op de Vita aan te schaffen tijdens een sale.

Shovel Knight heeft ook zeker mijn interesse. Prima pixel art en de muziek in de trailer is super.

Het probleem met deze games voor mij is de moeilijkheidsgraad. Ik heb al ontdekt dat jij wel van een challenge houdt, dat is wel te zien aan je backlog. Ik zelf ben toch meer van de ervaring zelf, zeg maar. Het liefst speel ik een game op normal of easy. Ik probeer hard alleen als ik weet dat ik het zonder al te veel frustratie aan kan, anders voelt het voor mij al snel aan als een chore in plaats van een hobby. Is Shovel Knight dan een beetje te doen of niet? En Rogue Legacy?

Ik heb laatst zelf ook weer even lopen zoeken op de PSN store voor games die ik op mijn wishlist kan zetten, en ik heb een aantal gevonden waaronder Grim Fandango, The Wolf Among Us en de sequels van Corpse Party.

Ja al die games staan nog op mijn verlanglijstje. Eens in de zoveel weken zoek ik ze op op marktplaats om te kijken of ik een goede deal kan vinden, maar ze blijven altijd zo duur. Vooral Danganronpa, die is nooit onder de €38 volgens mij. Uiteindelijk zal ik er gewoon voor moeten gaan, want ik wil deze games echt niet missen. Ik heb er zoveel goede dingen over gehoord.
about 4 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Poisoned: 3+ new games in a row
Moest even wachten op de 2e levering maar het was het wachten waard
about 1 month ago (edited)

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
On Fire: 3 beat or complete in a row
Focus: Only playing one game
Digital only, begrijpelijk. Ik vind het wel jammer, want alle delen op een rijtje staat heel leuk. Natuurlijk weerhoud het me er niet van hoor

Another Code wilde ik ook altijd al spelen inderdaad. Cool! Die ene gast op een screenshot lijkt wel een beetje op Kyle Hyde, maar dat zal hem wel niet zijn waarschijnlijk. Ik hoop ook dat het hier uitkomt, de manier hoe Hotel Dusk in elkaar zat was echt gewoon uniek en meeslepend.
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Nee, dat was een andere webshop. YGZ is een topwinkel, maar daar hebben ze 'm ook niet zie ik.

Zeker een day one buy!! Steins;Gate was geweldig, blij dat we deze ook kunnen spelen :D
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Oh dat is dan vrij goedkoop inderdaad, maar twee weken is nog wel een behoorlijk lange tijd wachten. Zou heel handig zijn als Nedgame 'm gewoon importeert, of een andere Nederlandse site. Zijn er meer betrouwbare websites in Nederland die dat doen??

Oja, haha, ook wel leuker om zonder speculaties het verhaal in te gaan. Ik vermijd ook websites zoals Gamefaqs, maar het officiële nieuws houd ik wel bij. Ik zou wel een reviewcopy van ZTD kunnen krijgen waarschijnlijk, maar speel 'm liever op de Vita dan op de 3DS eigenlijk. Maar misschien ook wel beide versies, wie weet.
about 1 month ago (edited)

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
On Fire: 3 beat or complete in a row
Focus: Only playing one game
Ah, ja. De Ace Attorney-games zijn PAL ook echt heel schaars. Gelukkig zijn ze makkelijk te importeren. AA2 en AA3 had ik zelfs sealed! Ik dacht dat Investigations 2 hier niet was uitgebracht vanwege flashkaart misbruik? Of was dat een andere game? Er werd een aantal jaren geleden een game hier niet uitgebracht, omdat de uitgever bang was dat er te veel gedownload ging worden. Mocht AA6 fysiek verkrijgbaar zijn, dan haal ik die 100% zeker dag 1

Haha, ik had het maar ergens gehoord. Ik ben echt in een visual novel stemming nu, dus ik denk dat ik er dan maar gauw mee begin.

Jup, Hotel Dusk is tot nu toe echt een geweldige VN. Wat een realistische characters, het verhaal is echt meeslepend ook. Ik heb er deze week een gewoonte van gemaakt om iedere dag vlak voor ik ga slapen één chapter te doen, en iedere dag kijk ik er naar uit Ze zijn failliet?! Dát is zonde... Ik ga in ieder geval wel Last Window ook spelen. En als er nog meer VN's of iets dergelijks zijn van deze developer, dan wil ik daar ook nog eens naar kijken.

Mooi thema trouwens hoor!


about 1 month ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ik heb er ééntje van 64GB kunnen vinden voor €74 incl. shipping, dus nog ietsje goedkoper dan play-asia. Douanekosten hoef ik me geen zorgen over te maken, ik laat het gewoon naar m'n vriend in Zwitserland opsturen, daar hebben ze geen btw op elektronica. De site leek me wel betrouwbaar. Het had goede reviews met als enige nadeel de lange verzendtijd van 2 tot 6 weken (plus 2 weken om het überhaupt te verzenden), maar daar kan ik wel mee leven.

Ik ben toch voor de 64GB gegaan omdat de 32GB gewoon net zo duur is of soms zelfs duurder. Dan is de keuze snel gemaakt. Maar ik heb niet zoveel digital only games kunnen bedenken om te halen eigenlijk, aangezien ik anders gewoon de US versie import zoals ik nog van plan ben met bijvoorbeeld Code: Realize en andere otome VNs. Dynasty Warriors 8 Empires staat wel op mijn lijstje, en ik ben ook wel geïnteresseerd in Murasaki Baby, maar verder weet ik nu nog even niets. Heb jij nog aanbevelingen?

Oh dat is goed om te horen, dat deze Digimon game gewoon een box heeft. Ik weet niet waarom maar kunnen collecten, vooral als het om monsters gaat zoals bij Digimon en Pokémon, vind ik gewoon hartstikke leuk om te doen. Het geeft ook veel meer speelwaarde aan de game. De digilab en -farm klinken ook goede toevoegingen.
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Dat is 35 euro toch, omgerekend? Tja, met douanekosten en al zou dat zo maar tegen de 60 euro kunnen worden. Ik heb dat er ook wel voor over, maar als Nedgame importeert is dat wat makkelijker en goedkoper dus ik wacht eerst nog even af wat zij van plan zijn.

Vandaag trouwens een special of Zero Time Dilemma gepubliceerd op N1, vind je misschien wel leuk om te lezen [Link]
about 1 month ago

Badges
Legendary Weapon: 5 or fewer unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
That's true, but as you've said there's a lot of games coming up and I have a knack to find spoilers where there shouldn't be any, I got some spoiler for Zero Escape when I was watching a playthrough, there was a robot or something in the game and the guy playing said "oh that's kinda of like Luna". At least it wasn't a major plot point, honestly the game had so many plot twists in the end that it overshadowed the spoiler lol.

That said, I can't wait for Dilemma! I wasn't too fond of how they completely change the looks of everything and made Junpei a edgy-red-eyed-romance-Visual-Novel-protag but after reading about the gameplay I'm pretty hyped! Which team are you going with first, assuming we can choose?

My plans are pretty much the same as yours plus pretty much almost all games on the 3DS, but it might take more than a year if I keep trying to 100% games lol. It would be nice to have 311 games completed though And hey, when you have free time you should totally check out Undertale, it's the shortest games of your list after Her Story depending on how much you like it.
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Zeker, maar eerst nog Zero Time Dilemma. Ga jij die kopen? Ik heb vandaag Nedgame gemaild of ze van plan zijn de Amerikaanse Vita-versie te importeren, maar dat weten ze helaas nog niet :/ . Wil 'm wel graag fysiek hebben. En voor de Vita.
about 1 month ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
On Fire: 3 beat or complete in a row
Focus: Only playing one game
De spinoffs wel inderdaad, maar die spelen geloof ik heel anders dan de main games. Ik ben zeker nog wel van plan die te gaan spelen though.

Oh echt? Dan doe ik dat zeker ja. Ik had ergens in gedachten dat het een redelijk saaie case was, om de een of andere reden... Nou, ik heb nog €5 op mijn account, dus ik kan op ieder gewenst moment die case aanschaffen. Zal ik zeker eens doen, na Hotel Dusk...

...wat echt een goede game is tot nu toe. Writing is echt super, zo goed zelfs dat ik bijna de stemmen van de personages in mijn hoofd kan bedenken terwijl ik de tekst lees. De soundtrack is ook heel goed inderdaad, echt zo'n typische VN soundtrack zoals 999 ook had. Ik laat nog iets weten als ik het heb.
Work hard, play hard.