Now Playing

(B)
PSVita
Digimon Story: Cyber Sleuth
[Hard difficulty|Digimon registered/seen 218/245|Medals 417/500] Hunting medals now. Think I got almost all of them out of the Kaicho machines. Achievements: 52 / 57 (91%)

Updated about 18 hours ago

☆★★★★ :B: 05-15-2016 [Playtime 110:58] ~Rating 8/10~
(U)
3DS
Fire Emblem Fates: Conquest
[Hard/Classic|Chapter 4] Got confronted with a nice variety of new classes. Also like the story, so it's a big plus so far.

Updated about 1 week ago

[Playtime 01:52]
(U)
WiiU
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
[38% complete|World 4-2|Co-op] An underwater world, awesome! My co-op partner doesn't like these type of levels, unfortunately. :(

Updated about 1 week ago

[Playtime 10:58]

Yasume's Status

(U) Unfinished ?No significant accomplishments.     (B) Beaten ?The main objective has been accomplished. Usually marked by the defeat of a final boss and/or viewing of credits.     (C) Completed ?For games which are 100% done. All extras and modes have been unlocked and finished. All significant items have been collected.
24 (U)
  18 Unplayed  
75% of Unfinished
4.3% of Total
5.7%
83 (B)
19.9%
311 (C)
74.4%
Wishlist  14 ?         Top-Rated  66 ?????         Master Runs  0 (M)
Steam 7 (U) 7 (B) 35 (C) 50 Total
PlayStation Vita 6 (U) 22 (B) 15 (C) 43 Total
Nintendo 3DS 4 (U) 5 (B) 13 (C) 22 Total
Wii U 3 (U) 2 (B) 0 (C) 5 Total
PlayStation 3 2 (U) 2 (B) 0 (C) 4 Total
iPad 1 (U) 1 (B) 16 (C) 18 Total
PC Downloads 1 (U) 0 (B) 1 (C) 2 Total
Wii BEAT 28 (B) 86 (C) 116 Total
Nintendo DS BEAT 4 (B) 56 (C) 61 Total
GameCube BEAT 5 (B) 25 (C) 30 Total
Virtual Console (3DS) BEAT 2 (B) 18 (C) 21 Total
Game Boy Advance BEAT 1 (B) 17 (C) 18 Total
Nintendo 64 BEAT 2 (B) 7 (C) 9 Total
PlayStation 2 BEAT 2 (B) 3 (C) 5 Total
Game Boy C O M P L E T E ! 6 Total
Game Boy/Color C O M P L E T E ! 4 Total
PC C O M P L E T E ! 3 Total
Xbox C O M P L E T E ! 2 Total
PlayStation C O M P L E T E ! 2 Total
PlayStation Network C O M P L E T E ! 1 Total
SNES C O M P L E T E ! 1 Total
N-Gage C O M P L E T E ! 1 Total
All Games 424 Total
?Use this field to quickly search your backlog. If you enter in a single letter, you'll get a list of all the games you own that start with that letter.
  • Status
  • Details

Dialogue Box   (add comment)

about 4 days ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Oh dat is dan vrij goedkoop inderdaad, maar twee weken is nog wel een behoorlijk lange tijd wachten. Zou heel handig zijn als Nedgame 'm gewoon importeert, of een andere Nederlandse site. Zijn er meer betrouwbare websites in Nederland die dat doen??

Oja, haha, ook wel leuker om zonder speculaties het verhaal in te gaan. Ik vermijd ook websites zoals Gamefaqs, maar het officiële nieuws houd ik wel bij. Ik zou wel een reviewcopy van ZTD kunnen krijgen waarschijnlijk, maar speel 'm liever op de Vita dan op de 3DS eigenlijk. Maar misschien ook wel beide versies, wie weet.
about 1 week ago (edited)

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Focus: Only playing one game
Ah, ja. De Ace Attorney-games zijn PAL ook echt heel schaars. Gelukkig zijn ze makkelijk te importeren. AA2 en AA3 had ik zelfs sealed! Ik dacht dat Investigations 2 hier niet was uitgebracht vanwege flashkaart misbruik? Of was dat een andere game? Er werd een aantal jaren geleden een game hier niet uitgebracht, omdat de uitgever bang was dat er te veel gedownload ging worden. Mocht AA6 fysiek verkrijgbaar zijn, dan haal ik die 100% zeker dag 1

Haha, ik had het maar ergens gehoord. Ik ben echt in een visual novel stemming nu, dus ik denk dat ik er dan maar gauw mee begin.

Jup, Hotel Dusk is tot nu toe echt een geweldige VN. Wat een realistische characters, het verhaal is echt meeslepend ook. Ik heb er deze week een gewoonte van gemaakt om iedere dag vlak voor ik ga slapen één chapter te doen, en iedere dag kijk ik er naar uit Ze zijn failliet?! Dát is zonde... Ik ga in ieder geval wel Last Window ook spelen. En als er nog meer VN's of iets dergelijks zijn van deze developer, dan wil ik daar ook nog eens naar kijken.

Mooi thema trouwens hoor!


about 1 week ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ik heb er ééntje van 64GB kunnen vinden voor €74 incl. shipping, dus nog ietsje goedkoper dan play-asia. Douanekosten hoef ik me geen zorgen over te maken, ik laat het gewoon naar m'n vriend in Zwitserland opsturen, daar hebben ze geen btw op elektronica. De site leek me wel betrouwbaar. Het had goede reviews met als enige nadeel de lange verzendtijd van 2 tot 6 weken (plus 2 weken om het überhaupt te verzenden), maar daar kan ik wel mee leven.

Ik ben toch voor de 64GB gegaan omdat de 32GB gewoon net zo duur is of soms zelfs duurder. Dan is de keuze snel gemaakt. Maar ik heb niet zoveel digital only games kunnen bedenken om te halen eigenlijk, aangezien ik anders gewoon de US versie import zoals ik nog van plan ben met bijvoorbeeld Code: Realize en andere otome VNs. Dynasty Warriors 8 Empires staat wel op mijn lijstje, en ik ben ook wel geïnteresseerd in Murasaki Baby, maar verder weet ik nu nog even niets. Heb jij nog aanbevelingen?

Oh dat is goed om te horen, dat deze Digimon game gewoon een box heeft. Ik weet niet waarom maar kunnen collecten, vooral als het om monsters gaat zoals bij Digimon en Pokémon, vind ik gewoon hartstikke leuk om te doen. Het geeft ook veel meer speelwaarde aan de game. De digilab en -farm klinken ook goede toevoegingen.
about 1 week ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Dat is 35 euro toch, omgerekend? Tja, met douanekosten en al zou dat zo maar tegen de 60 euro kunnen worden. Ik heb dat er ook wel voor over, maar als Nedgame importeert is dat wat makkelijker en goedkoper dus ik wacht eerst nog even af wat zij van plan zijn.

Vandaag trouwens een special of Zero Time Dilemma gepubliceerd op N1, vind je misschien wel leuk om te lezen [Link]
about 1 week ago

Badges
Legendary Weapon: 5 or fewer unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
That's true, but as you've said there's a lot of games coming up and I have a knack to find spoilers where there shouldn't be any, I got some spoiler for Zero Escape when I was watching a playthrough, there was a robot or something in the game and the guy playing said "oh that's kinda of like Luna". At least it wasn't a major plot point, honestly the game had so many plot twists in the end that it overshadowed the spoiler lol.

That said, I can't wait for Dilemma! I wasn't too fond of how they completely change the looks of everything and made Junpei a edgy-red-eyed-romance-Visual-Novel-protag but after reading about the gameplay I'm pretty hyped! Which team are you going with first, assuming we can choose?

My plans are pretty much the same as yours plus pretty much almost all games on the 3DS, but it might take more than a year if I keep trying to 100% games lol. It would be nice to have 311 games completed though And hey, when you have free time you should totally check out Undertale, it's the shortest games of your list after Her Story depending on how much you like it.
about 1 week ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Zeker, maar eerst nog Zero Time Dilemma. Ga jij die kopen? Ik heb vandaag Nedgame gemaild of ze van plan zijn de Amerikaanse Vita-versie te importeren, maar dat weten ze helaas nog niet :/ . Wil 'm wel graag fysiek hebben. En voor de Vita.
about 2 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Focus: Only playing one game
De spinoffs wel inderdaad, maar die spelen geloof ik heel anders dan de main games. Ik ben zeker nog wel van plan die te gaan spelen though.

Oh echt? Dan doe ik dat zeker ja. Ik had ergens in gedachten dat het een redelijk saaie case was, om de een of andere reden... Nou, ik heb nog €5 op mijn account, dus ik kan op ieder gewenst moment die case aanschaffen. Zal ik zeker eens doen, na Hotel Dusk...

...wat echt een goede game is tot nu toe. Writing is echt super, zo goed zelfs dat ik bijna de stemmen van de personages in mijn hoofd kan bedenken terwijl ik de tekst lees. De soundtrack is ook heel goed inderdaad, echt zo'n typische VN soundtrack zoals 999 ook had. Ik laat nog iets weten als ik het heb.
about 2 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Yess idd nieuwe Ace Attorney

Ik vind het vooral gaaf dat er zo veel oude bekenden terugkeren in dit deel, met name leuk om met Apollo Justice te spelen weer.
about 2 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Focus: Only playing one game
Yeah, een nieuwe Ace Attorney! Daar heb ik wel veel zin in. Ik heb geloof ik alle main AA games nu uitgespeeld, redelijk kort na elkaar. Ik vond het al jammer dat er geen AA games meer over waren voor mij. Hoewel, de bonus DLC case kan ik nog spelen.

September is al snel! Denk dat ik hem ook wel day one ga halen!
about 2 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Vanwege het gebrek aan ruimte probeer ik zoveel mogelijk games fysiek te krijgen, maar het begint nu zo erg te worden dat zelfs de kleine MB'tjes voor de save files er al bijna niet meer op passen. Ik geef sowieso altijd de voorkeur aan doosjes, maar misschien wordt het toch tijd voor een nieuwe memory card. Enig idee waar ik er één goedkoop zou kunnen krijgen..?

De matige tot slechte translation had ik eigenlijk al wel verwacht, vooral met een Asia versie. Hopelijk is het niet zo erg als die ene Sword Art Online game. "You must be exhausted penetrating!" Maar het is het wel waard dus, dat is goed. Denk dat play-asia de beste optie is dan.

Ik heb nog één vraagje over het 'registreren' van de Digimon. Is er een soort box zoals bij Pokémon bijvoorbeeld, zodat je gemakkelijk van team kunt veranderen? Hoe zit dat in elkaar? Want ik had van iemand gehoord dat je in een oudere game die hij gespeeld had, je oude digimon moest vrijlaten als je een nieuwe in je team wilde, en daar kan ik niet zo goed tegen.
about 2 weeks ago

Badges
Master of Unlocking: Majority of games are completed
I am actually really looking forward to both of those! I love those types of games more than anything else. Ratchet Collection will be my next Vita purchase. Never really played them but I have heard good things.
about 2 weeks ago

Badges
Master of Unlocking: Majority of games are completed
I sold my vita oled screen awhile back. I got the psv slim and enjoy it. I really got a craving for 3D platformer and I am more of a handheld gamer than anything nowadays.
about 2 weeks ago

Badges
Master of Unlocking: Majority of games are completed
[Link]

Damn, that's fast. Didn't see that coming. Day one!
about 3 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Hey! Wat een awesome Vita collectie! Ik had de Vita zelf al op dag 1 en het zou sowieso mijn favoriete handheld zijn geweest als ik er meer games voor zou kunnen krijgen. Ik heb namelijk totaal geen ruimte meer op mijn 16gb memory card, en nu dat alles alleen maar digital only wordt uitgegeven in Europa.. Maar goed, hoe bevalt Cyber Sleuth? Ik zat er aan te denken de Asia versie aan te schaffen, maar aangezien die best prijzig is wil ik eerst wel even weten wat anderen ervan vinden en of het het geld waard is.
about 3 weeks ago

Badges
Legendary Weapon: 5 or fewer unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
I don't usually stress too much in games honestly, maybe it's because I've been waiting for my 3DS for so many years that I just want to hurry up and play so many good games and complete the heck out of them. But you're right, I'll play a feel-good game so I can relax for now.

Well, if you enjoyed it I'm sure you'll love Persona 5 which is coming a few months from now on Japan (and hopefully it doesn't come worldwide next year), if you didn't saw the last trailer the put out, it's looking pretty damn good dude, it's going to be one of the more stylish games this year, I can almost describe it as sexy! But besides that, you totally should return to P4G some time after you're done with Cyber Sleuth, you only have 60~70 hours to go after all.
about 3 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Focus: Only playing one game
Dat klopt; ik had het er neer gezet omdat ik meteen aan Pokémon moest denken nadat het 'tamen' geïntroduceerd werd. Je kan alle monstertjes temmen, ze een naam geven, ze leren nieuwe aanvallen, en ze kunnen zelfs evolueren. Dit zal dan wel iets leuks voor jou zijn

De game is niet zo heel duur meer, vooral niet tweedehands. Ik denk ook dat de platinum trophy voor jou wel leuk is, ik geloof dat je daarvoor ook de sidequests moet doen en dingen collecten. Dat, en de visuals en het geluid is ook prachtig.
about 3 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Poisoned: 3+ new games in a row
Heb nu een paar uur gespeeld en de eerste indrukken zijn in principe goed. Het verhaal is tot nu toe vrij standaard (een groep mensen zit opgesloten in een gevaarlijk gebouw met maar een paar uur te leven, de hoofdpersoon is zijn geheugen kwijt, etc) dus het voelt wel echt alsof ik Ever17 weer aan het spelen ben. Gelukkig komt het verhaal wel veel sneller op gang en er is nauwelijks filler. Ook geven ze bij een Bad Ending aan wanneer je een foute keuze hebt gemaakt, dus dat is wel lekker gebruikersvriendelijk.
about 4 weeks ago (edited)

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Poisoned: 3+ new games in a row
Ik twijfel ook een beetje, vooral nu er een hele chille anime sale is op Steam. Tales of Zestiria wilde ik stiekem nog best graag spelen en die is nu 50% afgeprijsd. Dus moet nog even nadenken of ik daarnaast ook nog Root Double ga aanschaffen (maar denk het eigenlijk wel).

Edit: Heb 'm toch maar gekocht. Ik laat wel weten of ie de moeite waard is!
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Focus: Only playing one game
Ik had eerst Trails in the Sky gespeeld maar ik was toen na een paar uur afgehaakt omdat ik het te moeilijk vond. In februari ben ik dan toch Cold Steel gaan spelen. En dit spel is mij erg bevallen. Toen ik Cold Steel had uitgespeeld had ik weer zin om TitS te gaan spelen. Je kan dus prima eerst Cold Steel maar dan spoil je wel een paar dingen uit TitS.
about 1 month ago

Badges
Legendary Weapon: 5 or fewer unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Mhm, honestly that's a better point of view, I keep torturing myself thinking the way I do lol, for example, I'm playing Persona Q on Risky difficulty and it was going well until the fourth dungeon where things just became insane, I've never been so frustrated at a game but I can't forget about it while playing other games because I'm so close to finish it.

Anyway, I thought that by playing on the hardest difficulty, that would count towards , but there's a lot of other stuff in the game like the Compendium, finding all the monsters, 100%ing the maps, so is putting myself through this really-not-fun experience necessary? Would just beating all the requests and the like in a lower difficulty be enough for ? And if so, does doing all this on Risky makes me the game? Finally, am I thinking too hard about this instead of having fun? Yes.

The more I heart about it, there more it seems Persona 4-y, honestly lol, even the protags colors and the story are kinda of the same, but it does seem pretty interesting, I'll keep it on my wishlist when I get a PS4 one day. You should try to get on the Persona train after beating it though, Persona Q is giving me a hard time but the mainline series are really good once you get the story and social links going and Persona 5 is coming out (hopefully) soon, so, I recommend it!Work hard, play hard.