Now Playing

(B)
PSVita
Velocity Ultra
[32/50 Perfects|2/20 Missions|87/147 Achievements] Beat all 50 zones. Great game. Working on perfects now. Achievements: 20 / 31 (65%)

Updated about 5 hours ago

☆★★★★ :B: 07-24-2016 [Playtime 11:05] ~Rating 8.5/10~
(U)
PS3
The Last of Us
[Normal difficulty|52% complete] Met Sam and Henry. I like these guys way better when than that fat turd Bill. Achievements: 1 / 24 (4%)

Updated about 2 days ago

[Playtime 06:55]

Yasume's Status

(U) Unfinished ?No significant accomplishments.     (B) Beaten ?The main objective has been accomplished. Usually marked by the defeat of a final boss and/or viewing of credits.     (C) Completed ?For games which are 100% done. All extras and modes have been unlocked and finished. All significant items have been collected.
16 (U)
  9 Unplayed  
56.3% of Unfinished
2.2% of Total
3.9%
86 (B)
20.8%
312 (C)
75.4%
Wishlist  11 ?         Top-Rated  67 ?????         Master Runs  0 (M)
PlayStation Vita 4 (U) 24 (B) 17 (C) 45 Total
Nintendo 3DS 4 (U) 7 (B) 31 (C) 43 Total
Wii U 3 (U) 2 (B) 0 (C) 5 Total
Steam 2 (U) 8 (B) 35 (C) 46 Total
PlayStation 3 2 (U) 2 (B) 0 (C) 4 Total
PC Downloads 1 (U) 0 (B) 1 (C) 2 Total
Wii BEAT 28 (B) 86 (C) 116 Total
Nintendo DS BEAT 4 (B) 56 (C) 61 Total
GameCube BEAT 5 (B) 25 (C) 30 Total
Game Boy Advance BEAT 1 (B) 17 (C) 18 Total
iPad BEAT 1 (B) 16 (C) 17 Total
Nintendo 64 BEAT 2 (B) 7 (C) 9 Total
PlayStation 2 BEAT 2 (B) 3 (C) 5 Total
Game Boy C O M P L E T E ! 6 Total
Game Boy/Color C O M P L E T E ! 4 Total
PC C O M P L E T E ! 3 Total
Xbox C O M P L E T E ! 2 Total
PlayStation C O M P L E T E ! 2 Total
SNES C O M P L E T E ! 1 Total
N-Gage C O M P L E T E ! 1 Total
All Games 420 Total
?Use this field to quickly search your backlog. If you enter in a single letter, you'll get a list of all the games you own that start with that letter.
  • Status
  • Details

Dialogue Box   (add comment)

about 2 days ago (edited)

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
De lastigste difficulty, 'grounded' heet het geloof ik, is echt absurd moeilijk. Ik keek eens mee toen hij in het laatste level was waar hij niet verder kon, en we hebben serieus wel 2 uur erop gezeten uiteindelijk... Ik heb pas The Order: 1886, een third-person shooter, op Hard uitgespeeld. Dat was nog wel te doen, afgezien van een paar keer roepen tegen de TV vanwege de shotgunner. Ik ga meestal voor Normaal of Easy omdat ik eventuele stress niet mijn ervaring wil laten verpesten, maar ik ben aan het denken om eens wat vaker Hard te proberen.

Nice! Nah, zeker niet de beste game ooit, maar ik vond het wel een indrukwekkende game. Precies, ben ik met je eens. De karakters komen ook heel realistisch over.

Persoonlijk zou ik zeggen even goed, of misschien wel beter. Maar dat is mijn mening. Voordat ik eraan begon had ik een paar keer op het internet klachten voorbij horen komen, maar ik wist niet meer precies wat. Dus ik besloot gewoon te beginnen zonder enige voorkennis, en ik vond het absoluut geweldig. Het was zo jammer toen het voorbij was. Ik zou zeggen, leer van wat er bij jou gebeurde met Heavy Rain, en speel de game zonder iets op te zoeken Topgame. Ben hem op het moment in co-op aan het spelen met mijn moeder, die nog nooit een videogame gespeeld heeft. Best wel grappig om te zien, en ook leuk om te zien wat voor keuzes een ander maakt.
about 2 days ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Root Double is echt wel een aanrader hoor! De laatste route was erg sterk en zeker op het niveau van Zero Escape en Steins;Gate. Het is wel een vrij lange visual novel: er zijn 4 routes in totaal en over de tweede deed ik 2 maanden omdat er echt nul vaart in het verhaal zat. De andere 3 routes had ik in een paar dagen gedaan, maar in totaal ben je sowieso wel 30 uur kwijt.

Als je 30 euro te veel vindt kan ik je ook nog steeds Ever17 en Remember11 aanraden (die je wel illegaal zal moeten downloaden). Die laatste was zo emotionally draining dat ik echt even moest bijkomen na een lange speelsessie.
about 3 days ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Oeh, ik zie dat je The Last of Us eerst op een moeilijke difficulty had staan. Het is maar slim dat je het wat omlaag hebt gezet inderdaad, een vriend van me heeft het spel op de allerlastigste difficulty uitgespeeld, ik keek mee en dat is echt onvergeeflijk moeilijk.

Ga je er nog wel mee verder? Ik hoop van wel, het is echt een prachtgame. Ook de making-of, gewoon te vinden op YouTube, is echt zeker het kijken waard. TLOU Remastered zat in de PS4-pack inbegrepen die ik pas heb aangeschaft en ik kijk er al naar uit om nog eens te spelen.
about 1 week ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
On Fire: 3 beat or complete in a row
Focus: Only playing one game
Sorry for the super late answer

“Rushed” isn’t the word I would use to describe ZTD, just…disappointing. It feels like there is still so much missing. But now that you have finished it yourself, what is your opinion on that?
about 1 week ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Cursed: 10+ new games in a row
Er is ook geen manier om Undertale 'Verkeerd' of 'Anders' te spelen. Undertale is een prachtig voorbeeld van hoe het je gaming style kan representeren. Keuzes die je in andere spellen zou maken heb je hier ook de vrijheid voor, en het is meer 'in-your-face' dan andere spellen. Het leuke is dat je dan met andere fans kan discusseren over hoe je het spel hebt gespeeld en waarom je sommige keuzes gemaakt hebt, net zoals games als Life is Strange enzo. Helaas snapt niemand het bij Undertale en zijn blijkbaar al je keuzes behalve de 'goede' de foute en speel je het hele spel verkeerd. De fanbase is eigenlijk wel het grootste nadeel van Undertale .

Groot gelijk! Ik probeer ook zo veel mogelijk games te spelen zonder enige voorkennis, zodat ik lekker verrast kan worden.

Mijn broer en schoonzus zijn momenteel aan het verhuizen, en die kwamen een DS met R4-kaart tegen, en die heb ik zelf nooit gehad, dus was een goed moment om eindelijk eens aan Tales of Innocence te starten . Mijn Japans is helaas nog niet goed genoeg om door een hele RPG heen te spelen, dus heb de patch er voor gedownload, maar misschien dat ik de Vita versie ooit wel gewoon hardcore japans speel. Denk niet dat dat spel ooit nog gelocalized word, hoeveel fans er ook naar bedelen .
about 1 week ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Oh, da's waar ook. Dat hebben ze een keer gezegd inderdaad, dat hij dat detective werk deed en dat het hem allemaal niks meer deed. Ten eerste vind ik dat ze dat te weinig en te kort hebben genoemd, want ik was het zelfs blijkbaar alweer vergeten. En ik had het leuker gevonden als ze ervoor hadden gekozen zijn oude persoonlijkheid te houden. Ik kan het mishebben, maar voor zover ik weet was er niet echt iets belangrijks waardoor de makers er voor kozen om hem een jaar lang detective werk gedaan te laten hebben.

Nu je het zegt, die ene 'wheelbound chair' opmerking hebben ze wel gemaakt, maar inderdaad daar zoek je zo snel niet echt iets bij. De hele wakkere spelers zullen het wel meteen begrepen hebben misschien


Misschien nitpick ik wel te veel, maar dan komt dat omdat ik gewoon erg hoge verwachtingen had na de twee spektakels 999 en VLR. Maar ach, het is een erg goede game nonetheless
about 2 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Cursed: 10+ new games in a row
Goed om te zien dat je Undertale speelt zonder enige kennis! Tenminste, zo'n idee krijg ik tenminste . Persoonlijk vind ik dat Undertale echt gespeeld en beleefd moet worden zonder enige kennis van het spel. Heeft het voor mij een beetje verpest omdat de hele wereld zei wat ik moest doen .
about 2 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ik vond het ook een goed deel in de franchise, maar inderdaad wel minder dan VLR en 999. Ik vond het wel enorm spannend, en buiten de game moest ik ook vaak aan het verhaal denken, maar toch nét iets minder dan VLR en 999. Dat missen gevoel heb ik ook vaak bij games die heel veel indruk op me maken, dat had ik bij Hotel Dusk, VLR, Final Fantasy games, en Xenoblade bijvoorbeeld, maar helaas niet bij deze...

Ik denk niet dat het aan de resolutie lag. Ik vond de animaties heel erg op die van een Telltale game lijken, wat op zichzelf absoluut niet slecht is, maar ik vind het niet echt bij deze game passen. Ook heb ik nog een boel vragen... Wat is er met Dio gebeurd? En waar is Kyle? Wat heeft zich afgespeeld dat Junpei zich als een asshole gedroeg? Over Crash keys heb ik vrij weinig gehoord. The Myrmidons uit VLR zijn niet voorbij gekomen. Ik had ook graag meer willen weten over de dagen in de Dcom facility vóór de Decision Game begon. Daarom was de '10th person Q' reveal ook zo raar. Niemand had mij verteld dat er een zogenaamd blinde, dove man was. Komen ze dan ineens mee. Toch was het als game op zich erg sterk, alleen had het stukken beter gekund. Toch heb ik nog het gevoel dat het een beetje gerushed is, of zoals Jeroen zei, misschien hebben ze het van voor naar achter gemaakt, en hebben ze wat weggelaten.

En thanks Heb er veel moeite in gestoken.
about 2 weeks ago (edited)

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Spoiler (not really tho :P : You're playing the game WRONG!
Dat zal je wel zien, wat ik daarmee bedoel.
about 2 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Master of Unlocking: Majority of games are completed
Treasure Hunter: 1000+ games
On Fire: 3 beat or complete in a row
Focus: Only playing one game
Comes from being a gamer for over 30 years, mostly. I only wish I could get paid for it.

Favorite Vita games are:
Adventures of Mana
Ar nosurge Plus: Ode to an Unborn Star
The Danganronpa games
Demon Gaze
Dragon's Crown
Gravity Rush
Hatsune Miku: Project Diva F and F 2nd
Hyperdimension Neptunia Re;Birth1
Muramasa Rebirth
Odin Sphere Leifthrasir
Persona 4 Golden
Samurai Warriors Chronicles 3
Senran Kagura Shinovi Versus
Ys: Memories of Celceta

Looking forward to:
Criminal Girls 2
Project Diva X
Superdimension Neptune vs Sega Hard Girls
Trails of Cold Steel 2
about 2 weeks ago (edited)

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Heb gister ZTD uitgespeeld en de laatste paar uur van de game gaven me echt weer dat Zero Escape gevoel, met toffe twists en mindfucks! Ik vind het wel de minste van de drie games (door meerdere redenen), maar het is nog steeds een heel goed spel!

Nu eindelijk maar weer aan de slag met Root Double . De eerste helft van die game was heel spannend en had lekker veel vaart, maar de tweede helft gaat over het schoolleven van een paar jongeren en is behoorlijk saai (echt veel erger nog dan het begin van Steins;Gate).. Dus daar moet ik even doorheen.
about 3 weeks ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ben ik het zeker mee eens, de structuur is erg raar en verwarrend naar mijn mening. Het lijkt alsof ik de hele tijd op random plekken in de flowchart gedropt word. Ook omdat iedereen geheugenverlies krijgt ingespoten weet ik niet wat er allemaal van tevoren gebeurt kan zijn, als ik een fragment begin. Maar inderdaad, de fragmenten zelf zijn erg interessant, ook de info die je dan krijgt, en de puzzels zijn minstens net zo leuk als VLR. Wel een enorm bloederig spel zeg, het gaat best ver, en ze maken geen woorden eraan vuil om te beschrijven hoe iedereen gaat sterven

Jup, zo voelt het voor mij ook. Ik vind ook de animaties best houterig en wat slechter vergeleken met die van VLR. De muziek vind ik dan wel weer echt een hele verbetering tegenover VLR, ik heb echt al mooie dingen gehoord. Ik vermaak me ook echt hoor, maar heb wel m'n bedenkingen. Ik ben benieuwd wat iedereens en mijn eindoordeel zal zijn
about 3 weeks ago (edited)

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Hmm.. Ik krijg een beetje het idee dat het spel nogal gerusht is bij de ontwikkeling. De puzzelkamers zijn veel korter/makkelijker dan die van VLR en het verhaal gaat best wel snel. Die vijf dagen dat de kandidaten met die Marssimulatie bezig zijn worden bijvoorbeeld volledig geskipt, terwijl dat juist een goede manier was geweest om ons rustig kennis te laten maken met de personages en hun relaties met elkaar.. Omdat ze meteen met die Decision Game begonnen boeien die nieuwe personages mij niet zoveel.

Maar de game is wel gewoon weer lekker verslavend en ik heb hele positieve verhalen gehoord over het einde, dus ik blijf vooral verder spelen.
about 4 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Vet dat je The Last of Us aan het spelen bent! Misschien wel mijn favoriete game.
De eerste helft van de game vond ik niet heel bijzonder, maar de tweede helft is echt heel sterk en ook best heftig. Ben nog nooit zo emotionally invested geweest in fictieve personages, haha.

De Left Behind DLC is ook echt een aanrader trouwens als je straks klaar bent met het hoofdverhaal! Die beantwoordt alle vragen over Ellie's verleden en was gewoon heel tof.
about 4 weeks ago

Badges
Master of Unlocking: Majority of games are completed
I kept changing my mind if I cared if I or those systems. Honestly the older I get the less I am caring but I love my 3DS.
I think I have a weird OCD where if I am not going to 100% something I quit it entirely. Getting better with it but it's still there.
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Eens, handhelds zijn geweldig. Ik ben sowieso niet vaak thuis meer en een 3DS of Vita kun je in elk geval overal mee naartoe nemen. Geweldige apparaatjes, ik ben erg teleurgesteld dat de toekomst voor gaming handhelds er zo droevig uitziet.

Nice, thanks. Die video ziet er goed uit. Qua Vita kijk ik eigenlijk vooral uit naar Zero Time Dilemma, al weet ik niet of ik die op release ga spelen. Eerst even afwachten of ik de review kan doen, zo niet dan pas ga ik de Vita-versie bestellen (voor 50 euro ). Daarnaast Trails of Cold Steel 2 natuurlijk, maar eerst nog deel 1 spelen. Ook Danganronpa 3, Steins;Gate 0 en Ys VIII zijn toch wel day 1 buy's eigenlijk.

Wow daar had ik nog niet van gehoord. Caligula. Ziet er wel gaaf uit ja, als een typische game die alleen in Japan zou verschijnen normaal gesproken. Ik ga 'm in de gaten houden. Heb geen Persona 1 of 2 gespeeld dus wat dat betreft weet ik niet of dat goed nieuws moet zijn :p
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ja, jij bent inderdaad ook meer een handheldgamer. Hoewel ik ook 3 van de 4 games op een handheld speel, mis ik toch af en toe wel die grootse consolegames. Iets als The Last of Us, Resident Evil 7 of Until Dawn op een groot scherm is zo nu en dan ook wel leuk en dat komt er de laatste tijd weinig van :p.

Root Letter is sowieso een day 1 buy, ziet er heel gaaf uit inderdaad. Demon Gaze is niet echt iets voor mij denk ik, net als de andere games uit die trailer.
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
[Link] Dit al gezien?
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Voor de website komt er één reviewexemplaar (vrijwel altijd een downloadcode tegenwoordig). Meestal is er maar 1 iemand met interesse eigenlijk, omdat er zo veel games binnenkomen voor een klein aantal redactieleden. Als er meer met interesse zijn, krijgt degene 'm die hem het snelst kan uitspelen en reviewen. Voor ZTD verwacht ik wel dat er ook anderen zijn die die graag reviewen en ik ben zelf nogal wat op vakantie in juli, dus ik weet niet of ik 'm ga krijgen >.<
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Wow ja, 50 euro. Dat is eigenlijk wel een normale prijs natuurlijk, maar zo vaak koop ik geen nieuwe full priced games meer dus ik ben deze prijzen niet meer gewend. Het is nu vaak of een oude game uit m'n backlog pakken of gratis reviewgames spelen. Ik denk dat ik eerst naar de mogelijkheid kijk om ZTD voor de review op m'n 3DS te doen. De Vitaversie zal ongetwijfeld beter worden, maar een prijsverschil van 50 euro is wel fors. Als dat niet lukt bestel ik 'm gewoon op YGZ. Thanks voor de link sowieso!! Jij gaat hem wel op YGZ bestellen?
Work hard, play hard.