Now Playing

(U)
Steam
Yooka-Laylee
[World 4|067/145 Pagies|0577/1010 Quills] Enjoying the heck out of this game. Enemies and bosses are a bit generic, though. Achievements: 18 / 35 (51%)

Updated about 2 months ago

[Playtime 15:02]

Yasume's Status

(U) Unfinished ?No significant accomplishments.     (B) Beaten ?The main objective has been accomplished. Usually marked by the defeat of a final boss and/or viewing of credits.     (C) Completed ?For games which are 100% done. All extras and modes have been unlocked and finished. All significant items have been collected.
4 (U)
1%
89 (B)
21.9%
313 (C)
77.1%
Wishlist  0 ?         Top-Rated  68 ?????         Master Runs  0 (M)
Nintendo 3DS 2 (U) 8 (B) 32 (C) 43 Total
Steam 1 (U) 8 (B) 35 (C) 45 Total
Wii U 1 (U) 2 (B) 0 (C) 3 Total
Wii BEAT 28 (B) 86 (C) 116 Total
Nintendo DS BEAT 4 (B) 56 (C) 61 Total
PlayStation Vita BEAT 24 (B) 17 (C) 41 Total
GameCube BEAT 5 (B) 25 (C) 30 Total
Game Boy Advance BEAT 1 (B) 18 (C) 19 Total
iPad BEAT 1 (B) 16 (C) 17 Total
Nintendo 64 BEAT 2 (B) 7 (C) 9 Total
PlayStation 2 BEAT 2 (B) 3 (C) 5 Total
PlayStation 3 BEAT 4 (B) 0 (C) 4 Total
Game Boy C O M P L E T E ! 6 Total
Game Boy/Color C O M P L E T E ! 4 Total
PC C O M P L E T E ! 3 Total
PlayStation C O M P L E T E ! 2 Total
Xbox C O M P L E T E ! 2 Total
SNES C O M P L E T E ! 1 Total
N-Gage C O M P L E T E ! 1 Total
All Games 412 Total
?Use this field to quickly search your backlog. If you enter in a single letter, you'll get a list of all the games you own that start with that letter.
  • Status
  • Details

Dialogue Box   (add comment)

about 4 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ah mooi! Dat was ook de manier waarop ik gamede in periodes dat ik niet veel tijd had. Ben je wel een half jaar bezig met een redelijke JRPG, maar beter dan niets. Dit jaar wil ik in elk geval nog Persona 5 spelen, die komt op dag één in huis sowieso. Daarnaast ook wel van plan om Tokyo Xanadu en de derde Walking Dead te gaan spelen. Verder even kijken wat ik met de Switch doe, maar in elk geval Rime, Zelda en Xenoblade 2 (al betwijfel ik of die dit jaar nog haalt) wil ik zo snel mogelijk spelen.

Ben het wel met je eens wat betreft de Switch. Dat apparaat lijkt niets beter te doen dan de Wii U. Heb vrijdag de kans gehad om ermee te spelen en de Joy-Cons voelen ondanks de moderne technologie die erin zit toch behoorlijk goedkoop aan. Zeker in combinatie met de tablet zelf heb je niet bepaald het idee dat je een console in je handen hebt die 350 euro waard is. De Pro Controller speelt wel fijn en heeft een stuk grotere knoppen dan de tabletcontroller. Vind 'm minder fijn dan de Wii U.

Earthbound voelde niet eens zo oud aan, nee. Beetje hetzelfde soort tijdloosheid als de oudere Pokémongames. Alleen het verslaan van hordes vijanden in min of meer dezelfde battles werd wat repetitief, maar gelukkig waren er in elk geval geen random encounters. Heavy Rain lijkt me inderdaad ook erg tof! Heb op dit moment vooral zin in The Last Guardian, maar ook Heavy Rain en Beyond Two Souls ben ik enorm benieuwd naar!

Zo te zien heb je wel weinig games in je backlog, dus daar kun je nog redelijk eenvoudig doorheen komen denk ik. A Link Between Worlds is in elk geval zeker een aanrader om uit te spelen, zeer tof spel . Waar heb je tips voor nodig? Een miniboss? Oh ik zie het al. Eerst moet je gebruik maken van z'n schild en dan in de rug aanvallen. Als hij z'n schild loost gewoon all-out gaan.
about 5 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Oh jeetje, dat klinkt zwaar. 25 Uur werken naast een voltijdopleiding zou ik echt niet volhouden. Vijf keer per week sporten zou ik sowieso niet volhouden, wat ik er dan ook naast zou doen :p. Daar heb ik echt een hekel aan. Elke dag naar de uni fietsen moet maar genoeg beweging zijn hoop ik.

Ik zit ook wat in het midden. De Switch lijkt eigenlijk qua software niet veel vooruitgang te boeken op de Wii U, maar de marketing is al wat beter en misschien willen mensen wel graag een hybride console. Wie weet. Ik koop 'm wel ja, toch wel van plan om naast Zelda ook I am Setsuna snel (/meteen) te gaan spelen. Dus dat zijn vast twee games voor het eerste jaar, tot Xenoblade 2 uitkomt begin 2018 (gok ik).

Earthbound is supergaaf! Doet mij wat aan Pokemon denken. Je loopt van stad naar stad langs verschillende 'routes', kun overal leuke items vinden en gekke mensen tegenkomen. Ziet er grafisch beetje zelfde uit. Wel erg leuk, so far!

Ga je wel Spirit of Justice nog uitspelen? Ik ben ook nog van plan die game een keer te kopen.
about 5 months ago (edited)

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Lastig want ik vind ze allemaal wel tof, maar ik denk dat dit dan toch mijn ranking is van beste naar slechtste:

1. Investigations 2
2. Trials & Tribulations
3. Spirit of Justice
4. Apollo Justice
5. Ace Attorney
6. Justice For All
7. Investigations
8. Dual Destinies

about 6 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Mooi! Kort vind ik geen probleem hoor, is die weer sneller klaar. Heb zelf de laatste maanden juist weer wat meer gespeeld dan begin van het jaar, hoe komt het dat je geen tijd meer hebt? Heb nu ook Root Letter maar gekocht trouwens, die was afgeprijsd op PSN :D!
about 6 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Toch Aviary Attorney maar gekocht nu die onder de Steam sales viel
about 7 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Wat vind je van Spirit of Justice? Ik had vrij lage verwachtingen omdat Dual Destinies een beetje tegenviel maar ik vind het echt wel één van de betere games in de serie! Toch blijf ik het wel jammer vinden dat Dai Gyakuten Saiban niet gelokaliseerd wordt.. Die schijnt volgens Japanse spelers nog beter te zijn dan Spirit of Justice.
about 8 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ik zag dat Chase een kort spel is inderdaad (2-3 uur ja), maar voor 6 euro, tja. Toch wel benieuwd waar de makers van Hotel Dusk mee komen (al heb ik Hotel Dusk zelf nog niet gespeeld :x). Overigens las ik ergens dat het een soort van episodische serie wordt, dus komt vast nog een soort tweede deel?

Ja, zou best kunnen! Ik wacht ook wel even op een prijsverlaging van Root Letter denk ik. Wil 'm uiteindelijk wel aanschaffen (net als dat Psycho Pass spel), maar dat kan ook over een jaar

Ace Attorney is supergaaf! Spel begon wat zwak met de eerste twee cases, maar werd geleidelijk sterker vanaf de derde. Nu geldt dat eigenlijk wel voor elk spel in de serie, maar dit origineel vond ik heel sterk. Gisterenavond heb ik 'm uitgespeeld. Nu ben ik nog steeds lang niet klaar met de serie (Justice for All, Investigations en de nieuwe moet ik iig nog spelen), maar ik ga ook wel weer een tijdje wachten tot de volgende. Hoe is de nieuwe AA? Ik zie dat je die aan het spelen bent!

Verder is Tales of Graces nog steeds een topspel en moeten dit jaar in elk geval ook Steins;Gate 0, SMT4 Apocalypse en Pokémon Moon nog verschijnen dus daar heb ik ook veel zin in.
about 8 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Koop je deze?

[Link]
about 9 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
[Link]

Cool
about 9 months ago (edited)

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Eindelijk inderdaad! Ik had wel de intentie om hem op launch te spelen toen hoor, alleen kon het spel niet meer geleverd worden en toen heb ik het laten gaan. Ik vind het spel tot nu toe echt enorm geweldig, so far misschien net een tikje beter dan deel 1. Maar daarover ben ik nog niet helemaal zeker.

Ah, goed om te horen, zo'n typisch Layton einde Ik ga deze sowieso spelen, maar eerst wil ik nog alle Layton-games overnieuw spelen. Heb deel 1, 2 en 3 gespeeld toen ze uit kwamen, maar op een flashcart helaas...

Cool! Benieuwd wat je ervan gaat vinden. Ik denk dat ik 'm aanschaf als ik klaar ben met Danganronpa 2, omdat het me niet fijn lijkt om 2 VN's door elkaar te spelen.
about 9 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Mm, ben nooit zo fan van dubbed anime. Ik zal binnenkort eens zoeken iig! Is alweer even geleden dat ik een animeserie heb gekeken.

Psycho-Pass wil ik sowieso spelen. Ik sta nu op het punt 'm te pre-orderen voor 34 euro, maar ik twijfel nog wel. Kan dit spel ook over een paar maanden tweedehands voor 15-20 euro oppikken, scheelt toch weer wat geld en ik heb niet per se behoefte om nu direct aan het spel te beginnen. Het is een beetje wat jij ook zegt, eigenlijk is het zonde om games al op dag één voor de hoofdprijs aan te schaffen als ze even later een stuk goedkoper verkrijgbaar zijn (al dan niet tweedehands). Dus ben er ook vanaf gestapt dat al te vaak te doen. Steins;Gate 0 wil ik wel meteen spelen, net als Persona 5, maar verder komt er komend halfjaar weinig uit waar ik echt meteen aan wil beginnen.
about 10 months ago (edited)

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
2 van de 50 puzzels, dat is niet veel... Ach, daar kijk ik denk ik wel overheen. Ik vind inderdaad ook het verhaal het belangrijkste, en als dat in orde is, dan vind ik het wel prima.

Ik denk het wel. Nu was Abyss de allereerste Tales game die ik speelde, en toen ik Hearts R speelde had ik al meer Tales games gespeeld natuurlijk, dus het kan zijn dat ik in de tussentijd beter ben geworden. Maar ik denk dat iedereen het er wel mee eens is dat Abyss wat uitdagender is.

Ik denk het inderdaad ook. Keek er wel raar van op toen ik je comment las, want ik had de game nog niet eens toegevoegd, en je wist al wat ik gekocht had! Ik was ook geneigd om Ico te kopen, maar toch maar nét niet gedaan vanwege het ontbreken van de handleiding. Dragon Quest is binnen! Thanks!!!

Helemaal goed! Een paar vrienden van me konden het niet eens raden. "Oh, ik dacht dat het een naam van een of andere Japanse game was" ( ?? )
about 10 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Hm, ja wel verstandig om dan je games te verkopen en wat geld te verdienen. Sterker nog, als je enkel oude games tweedehands koopt en na uitspelen weer verkoopt, hoeft gamen eigenlijk helemaal geen geld te kosten (enkel voor de spelsystemen dan). Best mooi als je er zo over nadenkt. Ik vind het zelf wel fijn om de spellen te houden, al speel ik ook steeds meer digitaal, maar oke.

Haha ik zie het net, grappig dat Daan en ik allebei zonder het te weten wat bij je hebben gekocht. Als je nogmaals games verkoopt en denkt dat ik misschien geïnteresseerd ben kun je ook gerust een berichtje sturen via Backloggery hoor!

Ah tof! Dan ga ik de Danganronpa 3 anime ook kijken denk ik. Weet jij goede streamingsites? Heb Steins;Gate onlangs via YouTube gekeken, maar downloaden is niet handig omdat ik tegenwoordig vaak verschillende computers gebruik.
about 10 months ago (edited)

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ik heb gisterenavond inderdaad Dragon Quest VIII gekocht via Marktplaats, maar van iemand genaamd Dennis. Ben jij dat?

Ah, dus ik had het toch goed gelezen ergens. Ik had eerlijk gezegd ook niet verwacht dat hij op zou kunnen tegen bijvoorbeeld AA1. Ik heb ook gehoord dat de puzzels erg makkelijk waren vergeleken met de Layton puzzels, maar daar kan ik ook nog wel mee leven eerlijk gezegd. Het gaat mij meer om het mengen van die twee geweldige series

Dat is waar. Er zijn nog genoeg andere geweldige Tales games, hopelijk krijg je ooit de kans om Tales of Vesperia te spelen

Bedankt! Ik denk dat ik deze wat langer ga houden, vind de kleuren erg prettig kijken als ik door mijn lijst scroll.

Tales of the Abyss was op sommige vlakken wel newcomer friendly, maar sommige dingen werden ook niet duidelijk of uberhaupt niet uitgelegd. Er werden ook vaak met termen gegooid wat je als Tales-newbie totaal niets zegt. Ik heb toen op [N]Gamer veel in het topic gekeken voor tips en wat alles betekende.

EDIT: Ik lees net je gesprek met Jeroen. Hallo Dennis Ik had het laatst er met Bokxie over dat ik wilde starten met de DQ-serie, dus besloot ik gelijk deze te kopen aangezien ik mijn "ooit wil ik m'n backlog beaten!" - goede moed heb opgegeven nadat ik Persona 4 Golden heb aangeschaft. Dat is wel heel erg toevallig trouwens, dat Jeroen en ik allebei zonder het door te hebben bij jou hebben gekocht!! Hoe wist je trouwens dat ik het was? Mijn Marktplaats username is geloof ik gewoon 'Daan' of iets in die richting.

Oh, en nu kun je dan waarschijnlijk ook ontcijferen waar mijn username op slaat. Vooral jij aangezien je bekend bent met Zero Escape-achtige puzzels.
about 10 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Haha echt? Het verbaast me niet per se. Dit was de eerste keer dat ik een normale nette reactie kreeg via marktplaats :p. Had alleen niet verwacht dat jij het was aangezien de verkopersnaam 'Dennis' was idd. Grappig ja :D .

Another Code heb ik al wel op de Wii gespeeld en tja, was niet heel bijzonder, maar wel een leuke aangename unieke game dus ik wil graag ook het andere deel nog spelen. Resi en Hotel Dusk heb ik wel zin in ook :D. Waarom deed je ze weg? Omdat je ze al hebt uitgespeeld en niet meer nodig hebt?

Weet niet of Psycho-Pass op Danganronpa lijkt. Heb wel de anime gezien van Psycho Pass en die was heel gaaf en het lijkt me dat ze er wel een mooie VN van kunnen maken. Gaat de anime van Danganronpa 3 niet over hetzelfde als de derde Danganronpa-game?? In dat geval ga ik die nog wel kijken sowieso, maar ik dacht eerst van ik wacht wel op de game. Overigens vond ik de originele Danganronpa-anime wel een stuk matiger dan de game hoor...
about 10 months ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ongelooflijk hoeveel moeite en liefde ze in deze game hebben gestoken. Misschien zul je TLoU nóg meer appreciëren na het kijken. Volgens mij niet van gehoord! Lijkt me wel erg nice!

Kan ik zeker begrijpen. Als je het druk hebt, is het lastig om zo'n lange JRPG te spelen. Wel goed om te zien dat je van PL vs. PW geniet, ik had ergens gehoord dat het geen goede game was. Mij lijkt het namelijk een geweldig concept, ik vind zowel Phoenix Wright als Professor Layton helemaal geweldig.

Niet erg veel, maar ik denk de nieuwe Phoenix Wright, Pokémon Sun, en misschien Final Fantasy XV. Kan zijn dat ik nog wat vergeet, maar ik ben de laatste tijd niet echt zoveel bezig met current releases.

Dat weet ik niet hoor, er was toen ook veel vraag naar om Tales of Vesperia op de PS3 te lokaliseren, maar dat is nooit gebeurd. Uiteindelijk is er wel een fan-made translation gekomen. Ik denk dat de kans klein is dat hij naar PC wordt geport, maar je weet maar nooit, aangezien ze ToS ook hebben uitgebracht op Pc, en dat is PS3 naar PC porten, wat (geloof ik) lastiger is dan X360 naar PC porten

Tales of the Abyss was mijn allereerste Tales-game, en ook mijn allereerste J RPG. Ik heb die game zomaar gekocht toen omdat ik eens mijn grenzen wilde verbreden. Daar heb ik het aan te danken dat ik JRPG's echt veel ben gaan spelen, ik vond die ook net iets beter dan Tales of Hearts R.

about 10 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Leuke nieuwe theme

Mooi, heb wel zin in de eerste AA. Iedereen lijkt altijd heel positief over de eerste drie games. Hoe is het met Root Letter uitgepakt dan? Is dat een goede game? Psycho-Pass als animeserie vind ik wel heel tof, dus daarom verwacht ik de game (gezien het een VN is) ook wel goed te vinden.

Haha, wist niet dat je voor Pokémon zou gaan. Ik koop Moon denk ik en AA6 probeer ik te reviewen, anders wacht ik tot die goedkoper is tijdens een actie oid en speel ik eerst de oudere games. Steins;Gate 0 is het enige spel dat ik daadwerkelijk gepre-orderd heb voor dit najaar :D
about 10 months ago (edited)

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Heb eindelijk de Ace Attorney Trilogy gekocht :D

Ga jij trouwens Psycho-Pass: Mandatory Happiness kopen? Ik wil 'm graag hebben, maar wil ergens misschien ook even nog op de eerste reviews wachten...
about 10 months ago (edited)

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ik snap de drive ook echt zeker. Het is zo'n fantastische game. Voor mij is het nog wel écht te moeilijk hoor, ik ga het misschien pas proberen als ik wat meer games op de lastigste difficulty heb uitgespeeld.

EDIT: Nu je TLoU hebt uitgespeeld, raad ik je echt aan om [Link] te kijken. Duurt wel anderhalfuur, maar wauw, wat een prachtige film. Had net zo goed op dvd verkocht kunnen worden naar mijn mening.

Cool dat het je bevalt. Ik denk zo dat Symphonia mijn #3 is, Abyss #2, en Vesperia #1. Voor Versperia heb ik speciaal een defecte Xbox 360 gerepareerd om die te kunnen spelen, en dat was het waard joh. Die twee games beveel ik je ook nog heel erg aan.

Nee hoor, ik heb MGS3 een aantal jaar geleden al gespeeld, en MGS1 maandje geleden, en toevallig doe ik nu MGS2. Ik heb met 4 niet echt haast en Ground Zeroes en 5 al helemaal niet. Ik heb wel iemand op m'n multitap dat zien doen, de hele reeks aan een stuk doorspeeln, in een paar weken...
about 10 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Tales of Symphonia :D
Work hard, play hard.