Now Playing

(U)
PSVita
Digimon Story: Cyber Sleuth
[Hard difficulty|Chapter 2] This game is sooo good. Already spending way too much time with it. Achievements: 3 / 57 (5%)

Updated about 21 hours ago

[Playtime 06:51]
(U)
PSVita
A Boy and His Blob
[Stage 4-6|105/120 Treasures] All treasures found up to this point. Rocket and cannon blob are awesome. Achievements: 10 / 21 (48%)

Updated about 3 days ago

[Playtime 06:15]
(U)
Steam
Aviary Attorney
[Act II] If you're looking for an Ace Attorney clone, look no further than this game. It even gives references to it. Also, bonus: It's damn good.

Updated about 1 month ago

[Playtime 01:18]

Yasume's Status

(U) Unfinished ?No significant accomplishments.     (B) Beaten ?The main objective has been accomplished. Usually marked by the defeat of a final boss and/or viewing of credits.     (C) Completed ?For games which are 100% done. All extras and modes have been unlocked and finished. All significant items have been collected.
142 (U)
  126 Unplayed  
88.7% of Unfinished
24% of Total
27.1%
75 (B)
14.3%
307 (C)
58.6%
Wishlist  102 ?         Top-Rated  65 ?????         Master Runs  0 (M)
PlayStation Vita 109 (U) 15 (B) 13 (C) 137 Total
PlayStation Network 16 (U) 0 (B) 1 (C) 17 Total
Steam 6 (U) 6 (B) 33 (C) 46 Total
Nintendo 3DS 5 (U) 7 (B) 31 (C) 44 Total
PlayStation 3 5 (U) 2 (B) 0 (C) 7 Total
Wii U 1 (U) 2 (B) 0 (C) 3 Total
Wii BEAT 28 (B) 86 (C) 116 Total
Nintendo DS BEAT 4 (B) 56 (C) 61 Total
GameCube BEAT 5 (B) 25 (C) 30 Total
Game Boy Advance BEAT 1 (B) 17 (C) 18 Total
iPad BEAT 1 (B) 16 (C) 17 Total
Nintendo 64 BEAT 2 (B) 7 (C) 9 Total
PlayStation 2 BEAT 2 (B) 3 (C) 5 Total
Game Boy C O M P L E T E ! 6 Total
Game Boy/Color C O M P L E T E ! 4 Total
PC C O M P L E T E ! 3 Total
Xbox C O M P L E T E ! 2 Total
PlayStation C O M P L E T E ! 2 Total
PC Downloads C O M P L E T E ! 1 Total
SNES C O M P L E T E ! 1 Total
N-Gage C O M P L E T E ! 1 Total
All Games 530 Total
?Use this field to quickly search your backlog. If you enter in a single letter, you'll get a list of all the games you own that start with that letter.
  • Status
  • Details

Dialogue Box   (add comment)

about 3 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Heb je wel gelijk in, dat een console van 350 euro dan een grote uitgave is, maar Persona 5 is wel een game die ik hoe dan ook op release wil spelen. Hij komt ook wel op de PS3, maar toch... Moeilijk, haha.

Oh dat is wel een bijzondere speelstijl. Zag het ook al aan je 'now playing' eigenlijk. Lijkt me wel moeilijk als je verhaalgedreven games heel lang niet aanraakt. Ik speel niet zo bijzonder veel games meer en nu ik er slechts twee tegelijk speel merk ik dat er soms al erg veel tijd tussen twee speelbeurten van één spel zit. Aan de andere kant wel leuk dat je kan spelen waar je op dat moment zin in hebt natuurlijk.

Ja Xenoblade X is wel een erg indrukwekkende game. De wereld is zo enorm groot maar perfect gebalanceerd en heel erg levendig, niks te klagen. Het verhaal speelt zich duidelijk op de achtergrond af, alleen al omdat je aan niet-verhaalcriteria moet voldoen om het verhaal voort te zetten. Bijvoorbeeld een bepaald percentage van een continent ontdekt hebben om door te mogen, of een zijmissie afgerond hebben voor je verder kan met het verhaal. In het begin dacht ik vooral daarmee veel problemen te hebben, maar de game is gewoon een geweldige offline MMO zou je kunnen zeggen en het speelt fantastisch weg. Overtreft de voorganger niet omdat ik dan toch meer houd van een imponerende grote wereld in combinatie met een interessant verhaal, maar toch stelt het vervolg me niet teleur hoor.
about 3 weeks ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ja heb je eigenlijk wel gelijk in, ik vind het ook altijd vervelend om op consoles te spelen. Speel echt 100x liever op m'n (3)DS of Vita. Misschien kan ik beter al die goede DS-games die ik nooit gespeeld heb gaan spelen in plaats van PS4-spellen. Nouja, zal wel kijken. Je hebt wel erg veel 'day 1 purchases' op je pagina staan trouwens! En leuk dat je jezelf wat doelen hebt gesteld, haha. Moet ik misschien ook eens doen.
about 1 month ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Klopt, en al die klassiekers wil ik ook nog heel graag spelen. In deze nieuwe game ben ik ook zeker echt wel geïnteresseerd. Dit soort 3D, platform, collect-games heb ik altijd helemaal geweldig gevonden. Sterker nog, het was één van mijn allereerste genre's wat ik ooit heb gespeeld (Rayman 2). Dit jaar wil ik Banjo, Donkey Kong, Croc, Rayman, etc. meer aandacht geven

Hmm. Ik denk dat ik dit maar over sla, dan. Misschien kan ik een playthrough kijken, als die er zijn (zonder commentaar). Ik heb echt zin in een héle disturbing game, eigenlijk. Heb jij misschien tips voor games die lekker gestoord zijn? (Misschien iets op de Vita?)
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Yess, vrij zeker dat ik dit jaar een PlayStation 4 koop. Heeft te maken met de release van bijvoorbeeld Persona 5, Star Ocean V en Tales of Berseria die ik graag op de 4 speel en niet meer voor de PS3 wil kopen. De nieuwste Ys en Danganronpa 3 koop ik waarschijnlijk nog wel voor de Vita, speelt inderdaad toch fijner op de handheld denk ik :p.

Hmm, ik zal Odin Sphere maar eens in de gaten houden dan. Ik moet zeggen dat de rest me niet meteen goed in de oren klinkt. Final Fantasy hou ik sowieso niet zo van, Digimon ook niet, God Eater is volgens mij min of meer een Monster Hunter-spinoff dus kan ik ook niet zo waarderen. Root Letter en Forgotten Memories ken ik niet, zal eens kijken. Indies speel ik al genoeg voor N1ntendo-reviews als ik ze interessant vind, maar zou daar niet snel zelf geld aan besteden eigenlijk.

Ja PlayStation VR heb ik op de Firstlook gespeeld, maar spreekt me niet echt aan nee. Kreeg er sowieso na 10 minuten al hoofdpijn van, het spel zelf ging qua gameplay terug naar de prehistorie en het is inderdaad veeeeel te duur voor zo'n gimmick. Misschien brengt de toekomst ons een betere versie van de VR die wat vriendelijker is voor de gewone consument, maar voor nu heb ik geen interesse, ben ik wel met je eens inderdaad. Wat deed je met de Samsung VR? Ook een game?
about 1 month ago

Badges
Herald of Bak'laag: 500+ unfinished games
Poisoned: 3+ new games in a row
Confused: Playing 10+ games at once
Thanks for the suggestions!
I have heard great things about Phoenix Wright so I look forward to finally getting to it
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Zojuist uitgespeeld en vond hem wat tegenvallen. Had er meer van verwacht! Ja, het is donker en erg triest, maar toch kwam het niet helemaal bij me over. Ik denk dat dat meer ligt in dat me er niet in in kan leven. Ik heb geen flauw idee hoe het is om depressief te zijn. Ik sta zelf heel erg optimistisch/nonchalant (hoe je het noemen wil ) in het leven. Wat vond jij dan precies zo heftig aan?
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
On Fire: 3 beat or complete in a row
Thanks! The DR series seems like it'd be right up my alley, and I've heard great things about Hatoful Boyfriend and World End Economica especially, so I'll look into those first.
about 1 month ago (edited)

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Oh, een zul je er zeker op kunnen krijgen, en gegarandeerd als je Runner 1 hebt uitgespeeld. Zeker aangezien je Runner 2 ook nog eens op easy kunt zetten, wat het nóg (of té) makkelijk maakt

Oh dat is erg leuk! Het is ook zeker een goede multiplayer console. De nieuwe Zelda lijkt mij inderdaad ook cool, en Yooka-Laylee ziet er ook héél interessant uit moet ik zeggen. Banjo-Kazooie, Tooie, en Donkey Kong 64 wil ik ook nog erg graag spelen, dat zijn echt gouden platformers en daar hou ik wel van

"Most disturbing: Actual Sunlight (PSVita)"
Dit maakt me wel nieuwsgierig. Ik heb eigenlijk ook wel weer eens zin om te beginnen aan een lekker gestoord spel, met van die scenes zoals bijvoorbeeld in 999. Wat vond jij precies van Actual Sunlight?

about 1 month ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Master of Unlocking: Majority of games are completed
Poisoned: 3+ new games in a row
It's the last day of the year so it's time for a top 10. The list consists of games I've played this year. Not all games are 2015 games since I didn't play enough new releases.

10. Virtua Tennis 4: World Tour Edition (PSVita)
9. Hyperdimension Neptunia Re;Birth1 (PSVita)
8. Titan Souls (PSVita)
7. Uncharted: Drake's Fortune (PS3)
6. Heavy Rain (PS3)
5. Super Mario 3D World (Wii U)
4. Persona 4 Golden (PSVita)
3. Shovel Knight (PSVita)
2. Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls (PSVita)
1. Steins;Gate (PSVita)

Honorable mentions: Mario Kart 8 (Wii U), Ori and the Blind Forest (Steam), The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (3DS), Sly Raccoon (PSVita), Tales From Space: Mutant Blobs Attack (PSVita)

Most disturbing: Actual Sunlight (PSVita)

And there's that. Next year will be another year where the main focus will lie on the PSVita. Although there will be a couple of big releases on other platforms like Zelda and Yooka-Laylee on Wii U and The Walking Dead: Michonne and A Hat in Time (hopefully) on Steam.

Happy gaming everyone!
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Kan me wel voorstellen dat je de gewone dagen als sleur vindt voelen inderdaad, ik had hetzelfde maar dan met de dungeons juist. Gelukkig houdt de afwisseling het wel fris vind ik.

Zero Escape 3 en Trails of Cold Steel gaan er sowieso komen inderdaad, verder heb ik me er nog niet zo in verdiept. Danganronpa 3 koop ik ook wel maar die komt ook naar de PS4 volgens mij, zelfde geldt voor Project Setsuna die ik ook wel in de gaten houd. Heb jij nog Vita-aanraders voor volgend jaar dan?
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
On Fire: 3 beat or complete in a row
Yeah, consoles aren't my top choice for VNs either, but the PS3 ver was just what was most convenient. I haven't gotten too far but I'm digging the style.

I've been thinking about grabbing a Vita for a while, or at least a PS TV. Any VNs in particular you'd recommend other than Steins;Gate and Dangan Ronpa?
about 1 month ago (edited)

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Bedankt! Dit is mijn tweede keer zelfs! Op de Vita heb ik het al eens eerder gedaan, en ik had hem ook nog op Steam, en ineens kreeg ik zin om het nog eens te doen.

Het is een heel stuk makkelijker dan Runner 1, je hebt hier zoals je waarschijnlijk al wist checkpoints in het midden van een level, wat je leven een stuk makkelijker maakt. Vanaf de laatste 2 werelden vond ik het pas harentrekkend lastig worden, haha De rest ging nog wel. Het lastige is dat je aan het einde verplicht in de roos moet scheten op dat bord. Schiet je mis, dan mag je heel het level overnieuw doen... En dat is niet altijd zo leuk... Ach, was het wel waard, weer een perfect Steam game erbij

EDIT: Bevalt je Wii U een beetje?
about 1 month ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
70 euro
Ik wou het spel graag uitproberen dus na lang piekeren dacht ik; ik ga er gewoon voor. Ik zat er al lang over te twijfelen aangezien het wel veel geld is voor een tweedehands game.
En als het spel niets voor mij is kan ik hem makkelijk weer doorverkopen aangezien het spel best een hoge vraag heeft.
Heb je hem zelf ooit gespeeld?
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Ooh ja ik keek op je multitap, daar zijn ze wel weg. Jij ook fijne dagen! Bevalt Persona 4 nog altijd goed?
about 1 month ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Heb je die megalijst met nieuwe Vitagames weer verwijderd???

Achja, ik heb ook niet al m'n games op Backloggery staan. Sowieso alleen alles wat me enigszins interesseert. Reviewgames zet ik ook niet altijd op BL.

Ik heb dan wel weer twee Vitagames besteld zojuist! Danganronpa Another Episode, op aanraden van jou haha, en ook Persona 4 Dancing All Night!
about 2 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Focus: Only playing one game
Sorry for taking so long to answer

How was Malta? Hope you enjoyed your holiday. Now go and continue P4G (Why are you playing on hard btw?)

As you might have seen I've actually ed Steins;Gate. But I never grew to like it, I'm sorry. So much potential wasted with that dumb harem plot
about 2 months ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Master of Unlocking: Majority of games are completed
Poisoned: 3+ new games in a row
Removed the non-active users from my friend list so I'm able to add new people again! Please let me know if you'd added me in the past, but didn't get a friend request back!
about 2 months ago

Badges
Consider Yourself a Hero: Majority of games are beaten
Confused: Playing 10+ games at once
Splatoon and Hyrule Warriors. Also, we'll have to exchange WiiU codes sometime!
about 2 months ago

Badges
Minion of Bak'laag: 100+ unfinished games
Nice dat je een Wii U hebt gekocht! Het klinkt misschien suf, maar LEGO City Undercover vond ik een erg leuk spel, een open-world / GTA-achtige game, best groot en er is veel te collecten, als je daar van houdt. En het is een Wii U-exclusive Oh, en niet te vergeten Xenoblade Chronicles downloadversie uit de eShop; dat is wel een JRPG met een story van rond de 80 uur, maar het is wel de beste game die ik ooit heb gespeeld (en niet duur, €20 maar geloof ik)

Veel plezier met de Wii U in elk geval!
about 2 months ago

Badges
Master of Unlocking: Majority of games are completed
Super Mario Maker

DK Tropical Freeze

Rayman Legends

Yoshi's Woolly World

Captain Toad's Treasure Tracker if you enjoy his type of levels in 3D World

Wind Waker HD if you haven't played the OG or want to try Hero Mode
Work hard, play hard.